6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Monday, January 14, 2013

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Π.Γ.Ν. "ΑΤΤΙΚΟΝ

ΠΕΜΠΤΗ 17 ΓΕΝΑΡΗ 2013,
7 - 9 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΙΘΡΙΟ 

ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 9.00πμ  
ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ:
•    ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ - ΡΑΝΤΖΑ (ΦΟΡΕΙΑ)
•    ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
•    ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ
•    ΕΓΚΡΙΣΗ Γ.Σ. ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΓΕΝΑΡΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ
 Συμμετοχή του Σωματείου με πανώ στην κινητοποίηση 
ΑΘΗΝΑ - ΠΟΛΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ στις 19 Γενάρη, 
στις 2 μ.μ. στην Ομόνοια 
και στη συναυλία στις 4 μ.μ. στο Σύνταγμα.


ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

19 ΓΕΝΑΡΗ, ΑΘΗΝΑ-ΠΟΛΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ

  •  Έξω οι νεοναζί, όχι στρατόπεδα συγκέντρωσης, ιθαγένεια για όλα τα παιδιά!
  •  Πανελλαδικό συλλαλητήριο Ομόνοια 2μμ, και Συναυλία Σύνταγμα 4μμ
Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση ΑΘΗΝΑ –ΠΟΛΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ στις 19 Γενάρη με την στήριξη συνδικάτων, ανθρώπων των Γραμμάτων και των Τεχνών, κοινοτήτων μεταναστών.
Να διατρανώσουμε την αντίθεση μας στα φαινόμενα ρατσιστικής βίας και φασιστικών επιθέσεων, που κλιμακώνονται επικίνδυνα απειλώντας τις δημοκρατικές ελευθερίες και τις καταχτήσεις της κοινωνίας μας, που χρόνια τώρα έχει υποδεχτεί εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες.
Να σταθούμε με αποφασιστικότητα κατά της νεοναζιστικής απειλής της Χρυσής Αυγής, που προσβάλλει βάναυσα στο τόπο που γέννησε την Αντίσταση στην κατοχή και μαρτύρησαν εκατοντάδες χιλιάδες στη Καισαριανή, τη Κοκκινιά, την Κάνδανο, το Χορτιάτη τα Καλάβρυτα και δεκάδες άλλες μαρτυρικές πόλεις. Αγωνιζόμαστε για ίσα δικαιώματα και πρόσβαση στη παιδεία, την υγεία, τις κοινωνικές και δημοτικές υπηρεσίες σε όλους, χωρίς διάκριση έθνους, χρώματος του δέρματος, θρησκείας.
Να καταδικάσουμε την αναζήτηση αποδιοπομπαίων τράγων στους μετανάστες για την αποτυχία των πολιτικών των κυβερνήσεων, που σπέρνουν την ανεργία και την εξαθλίωση με επιχειρήσεις σκούπα και στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Να αντιταχθούμε στην υπονόμευση του δικαιώματος στην ελληνική ιθαγένεια για τα παιδιά των μεταναστών που γεννιούνται στη χώρα και επιθυμούν να την αποχτήσουν. Να καταδικάσουμε τις ρατσιστικές εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών, που προεξοφλούν αποφάσεις του ΣτΕ, τις οποίες δεν έχει ανακοινώσει.
Αγωνιζόμαστε ενάντια στις πολιτικές των κυβερνήσεων, που με τα Μνημόνια, τα χαράτσια, τις περικοπές στην παιδεία, την υγεία και την πρόνοια, τις απολύσεις, τις συγχωνεύσεις και τα κλεισίματα σπέρνουν την φτώχεια και την απόγνωση.
Απαιτούμε γενναία χρηματοδότηση των δημοτικών υπηρεσιών με τη άμεση καταβολή των χρημάτων που οφείλει το κράτος, ώστε οι γειτονιές να γίνουν γέφυρες αλληλεγγύης και φιλίας, καλύτερης ζωής για όλους και όχι να χωρίζονται με φράχτες μισαλλοδοξίας και να δηλητηριάζονται από το ρατσισμό και τη ξενοφοβία.

No comments: