6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Tuesday, January 8, 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ, ΤΡΙΤΗ 8 ΓΕΝΑΡΗ 7:00 μμ στο αμφιθέατρο του ΓΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ, (ΗΣΑΠ Ανω Πατησια)



ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ


 Η νέα χρονιά βρίσκει την τρικομματική κυβέρνηση του Σαμαρά βυθισμένη μέσα στον οχετό σκανδάλων και σε πλήρη αποσύνθεση.

Είναι αδιανόητο να σκέφτεται κανείς πως οι ίδιοι υπουργοί που επέβαλλαν τα μνημόνια , που τσάκισαν μισθούς και συντάξεις είναι αυτοί που επεφύλασσαν για τους ημέτερους, για την ίδια την τάξη που εκπροσωπούνε, κάλυψη, φοροαπαλλαγές και φυγάδευση πολλών δις στα τραπεζικά κέντρα του εξωτερικού. 

  Παρολαυτά η πίεση να προχωρήσουν τις επιθέσεις του 3ου Μνημονίου είναι στην ημερήσια διάταξη με προτεραιότητα τις απολύσεις. Συγκεκριμένα στο χώρο της υγείας οι συγχωνεύσεις και τα κλεισίματα πάνω από 50 νοσοκομείων ήδη μεθοδεύονται με τους νέους οργανισμούς.

  Σε προηγούμενη συνεδρίαση του συντονιστικού και μετά από επαφές με νοσοκομεία της επαρχίας που είχαν πρωτοστατήσει στη συγκέντρωση και πορεία στο υπουργείο υγείας στις 30 Νοέμβρη(Ικαρία, Πρέβεζα, Νάξος) αποφασίστηκε η διοργάνωση πανελλαδικού συλλαλητηρίου στην Αθήνα το τελευταίο 10ήμερο του Ιανουαρίου ενάντια στα κλεισίματα με πιθανότερη ημερομηνία την Παρασκευή 25 Γενάρη.

  Για την οργάνωση του νέου γύρου της μάχης και στην Αθήνα το συντονιστικό πρωτοβάθμιων σωματείων νοσοκομείων και επιτροπών αγώνα σας καλεί όλους στη συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Γενάρη ώρα 7:00μμ στο αμφιθέατρο του Γενικού Πατησίων (Σταθμός ΗΣΑΠ  Άνω Πατήσια).

No comments: