6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Thursday, January 24, 2013

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ.... Κάτω τα χέρια απο τους απεργούς του μετρό. ΌΛΟΙ στους δρόμους! ΌΛΟΙ στο πανεργατικό συλλαλητήριο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/1, 12μεσ στην πλατεία Κλαυθμώνος.


ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ - ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ
Η νίκη των απεργών στις συγκοινωνίες θα είναι νίκη όλων των εργαζομένων!

Σε επιστράτευση των εργαζομένων και επίταξη των μέσων μεταφοράς προχώρησε η τρόικα Σαμαρά Βενιζέλου Κουβέλη. Μέρες τώρα προετοίμαζαν το έδαφος, με άθλια ψέματα για προκλητικούς μισθούς, για την ταλαιπωρία της κοινωνίας και των επιβατών, με εκβιασμούς και τρομοκρατία ακόμα και για απολύσεις.
Η αλήθεια είναι ότι την κοινωνία την ταλαιπωρούν βάναυσα όσοι ΑΡΠΑΖΟΥΝ τους μισθούς, τις συντάξεις και το φάρμακο, όσοι κλείνουν τα νοσοκομεία και κάνουν αδύνατη την ΠΡΟΣΒΑΣΗ στην υγεία και την δωρεάν περίθαλψη, στην στέγη, στο πετρέλαιο, στο ρεύμα. Όσοι διαλύουν τις δουλειές μας σπέρνοντας μαζική ανεργία. 
Οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες έχουν δίκιο, διεκδικούν τα στοιχειώδη. Να ζούνε από το μισθούς τους, όπως προκύπτουν από τις Συλλογικές Συμβάσεις, αλλά η κυβέρνηση ωμά και κυνικά παραβιάζει τους νόμους και το δίκαιο των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων.
Απαιτούμε την άμεση ανάκληση της πολιτικής επιστράτευσης και την προστασία των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας
Ο αγώνας τους είναι αγώνας ΌΛΩΝ μας.

Οι απεργοί συνεχίζουν απτόητοι από την επιστράτευση.
ΌΛΟΙ στους δρόμους!  ΌΛΟΙ στο πανεργατικό συλλαλητήριο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/1 12μεσ στην πλατεία Κλαυθμώνος. Η ΓΣΕΕ καλεί 24ωρη απεργία σε όλες τις συγκοινωνίες και Παναττική στάση εργασίας για όλους τους εργαζόμενους 11πμ - 4μμ. Καλούμε ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕΔΗΝ, ΟΕΝΓΕ, ΕΙΝΑΠ  να βγάλουν απόφαση για 24ωρη απεργία ή στάση εργασίας και συμμετοχή στο πανεργατικό συλλαλητήριο.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ

No comments: