6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Monday, September 9, 2013

ΠΟΕΔΗΝ - 4ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την ΠΕΜΠΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ από 11π.μ. έως 3μ.μ. Στις 12 Ανοιχτή Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας κάτω από το ΥΥΚΑ για το Λεκανοπέδιο. Στην Περιφέρεια αντίστοιχες εκδηλώσεις μπροστά στις έδρες των ΥΠΕ.


ΑΘΗΝΑ 09/09/2013
ΑΡ. ΠΡΩΤ. 2034
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ στη συνεδρίαση της Τρίτης 3 Σεπτέμβρη ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε το Πρόγραμμα Δράσης για μετά το Συλλαλητήριο της ΔΕΘ στις 7 Σεπτέμβρη.
Καλύπτουμε και στηρίζουμε τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των Σωματείων που ανήκουν στην πρώτη Γραμμή των Διαθεσιμοτήτων – Απολύσεων.
Προκηρύσσουμε 4ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την ΠΕΜΠΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ από 11π.μ. έως 3μ.μ.
Στις 12 Ανοιχτή Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας κάτω από το ΥΥΚΑ για το Λεκανοπέδιο. Στην Περιφέρεια αντίστοιχες εκδηλώσεις μπροστά στις έδρες των ΥΠΕ.
Συμμετέχουμε και στηρίζουμε την 48ΩΡΗ Απεργία που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ ΟΜΟΦΩΝΑ για τις 18 & 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ύστερα και από προτάσεις των Ομοσπονδιών. Δέσμευση για άμεση Συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων. Μόνη προϋπόθεση κλιμάκωσης είναι η ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στο Συλλαλητήριο της ΔΕΘ και της 48ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ.
Οι Συγκεντρώσεις εν όψει της 48ΩΡΗΣ Απεργία θα προσδιοριστούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν την απόφαση της ΑΔΕΔΥ.
Σας καλούμε την εβδομάδα μετά τη ΔΕΘ και ως την παραμονή της 48ΩΡΗΣ απεργίας 17 Σεπτέμβρη να προσδιορίσετε Γενικές Συνελεύσεις και Περιοδείες στους χώρους δουλειάς και να ενημερώσετε ΑΜΕΣΑ την ΠΟΕΔΗΝ ώστε να συμμετέχει με κλιμάκιά της.
Θα υπάρξει υλικό (Ανακοίνωση και Αφίσα) για την προπαγάνδιση της απεργίας.
Η Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ θα Συνεδριάσει μετά την 48ΩΡΗ Απεργία για την εκτίμηση της κατάστασης και την κλιμάκωση των αγώνων.

  • ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟ
  • ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ – ΑΠΟΛΥΣΗ
  • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΜΕΣΑ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΕΔΗΝ



No comments: