6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Thursday, September 29, 2016

ΑΓ.ΣΑΒΒΑΣ: ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 28/9 ΚΑΙ 6/10

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ»

ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 171, ΑΘΗΝΑ, Τ.Κ. 11522, ΤΗΛ. – FAX : 2106409471

Αθήνα 23-9-2016
Αριθμ. Πρωτ.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ 22-9-2016

Συναδέλφισσες/οι η κατάσταση στο νοσοκομείο δε πάει άλλο με τις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού (493 κενά), την υποχρηματοδότηση , τα κλειστά τμήματα, την εξουθένωσή μας, την ταλαιπωρία των ασθενών αλλά και την ιδιωτικοοικονομική-ευμπορευματική λειτουτργία.Σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν οι νέες επιθέσεις της δεύτερης αξιολόγησης στους μισθούς , στο συνδικαλισμό και τα εργασιακά μας δικαιώματα. Η μόνη επιλογή μας είναι η κλιμάκωση και η μαζική συμμετοχή μας στις απεργιακές κινητοποιήσεις οργανώνοντας συνελεύσεις , περιοδείες , απεργιακές επιτροπές για να ξεσηκώσουμε όλους τους εργαζομένους στο νοσοκομείο μας.
Γι΄αυτό στη συνεδρίαση του ΔΣ του συλλόγο μας αποφασίσαμε την οργάνωση των επόμενων κινητοποιήσεων μας με σταθμό την απεργιακή κινητοποίση και τη μεγάλη πορεία σωτηρίας του ΕΣΥ από το ΕΚΑΒ έως το υπουργείο υγείας της ΠΟΕΔΗΝ - ΟΕΝΓΕ στις 6 Οκτώβρη που συμμετέχουν με απεργία 24ωρη τα νoσοκομεία στην επαρχία για να ερθουν στην Αθήνα :
  • Τετάρτη 28/9 13:00 έως 15:00 στάση εργασίας για την στήριξη των εργαζομένων στις εργολαβίες, σε συντονισμό με πρωτοβάθμια σωματεία και την ΟΕΝΓΕ (οι γιατροί συμμετέχουν με στάση εργασίας από τις 11:00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας) Συγκέντρωση 13:30 στο υπουργείο υγείας. 
  • Πέμπτη 29/9 12:30 έως 15:00 γενική συνέλευση στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου για την οργάνωση της απεργίας. 
  • Πέμπτη 6 Οκτώβρη στάση εργασίας ΠΟΕΔΗΝ 7:00 με 11:00- απόφαση του σωματείου μας για επέκταση της μέχρι τη λήξη της βάρδιας για να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι ώστε να συμμετέχουν στη μεγάλη πορεία σωτηρίας του ΕΣΥ.
  • -Το πρωί 7:00 συγκέντρωση στο προαύλιο του νοσοκομείου και 8:30 βγαίνουμε στη Λ. Αλεξάνδρας για να φτάσουμε με πορεία και να ενωθούμε στο κόμβο της Κηφισίας με τα υπόλοιπα νοσoκομεία.
Συναδέλφισσες/οι όσοι είμαστε οργισμένοι και δεν αντέχουμε άλλο να δουλεύουμε μέσα σε αυτό το απάνθρωπο περιβάλλον με τις τραγικές ελλείψεις και τα μεγάλα προβλήματα για ψίχουλα με ανασφάλεια χωρίς καμία προοπτική δεν έχουμε κανένα τρόπο να το παλέψουμε πέρα από τον αγώνα και τη συπείρωσή μας στο σωματείο. 

Γι'αυτό την Πέμπτη 6 Οκτώβρη όλοι στην κινητοποίηση - μόνο προσωπικό ασφαλείας στο νοσοκομείο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Κ.ΚΑΤΑΡΑΧΙΑΣ                      Κ.ΚΟΚΟΛΑΚΗ


No comments: