6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Wednesday, March 27, 2013

"Tο πατησίων θα μείνει ανοιχτό πάρτε το μνημόνιο και φύγετε απο εδώ" .... Μαζική συγκέντρωση και κοινή πορεία για τη διάσωση του Γενικού Νοσοκομείου Πατησίων

Μαζική συγκέντρωση και κοινή πορεία για τη διάσωση του Γενικού Νοσοκομείου Πατησίων με μεγάλη συμμετοχή κατοίκων των γύρω περιοχών, δημοτικών παρατάξεων και όλων των πολιτικών δυνάμεων της Αριστεράς, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 26 Ματρίου, μετά από κάλεσμα του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου.



Αγωνιστικό χαιρετισμό έδωσε και ο Κ.Καταραχιάς γραμματέας του σωματείου του Αγ.Σάββα,
εκ μέρους του σωματείου και του συντονιστικου νοσοκομείων

Μετά τις σύντομες ομιλίες - χαιρετισμούς εκπροσώπων σωματείων του χώρου της υγείας, κομμάτων και οργανώσεων της Αριστεράς, δημοτικών παρατάξεων  και συλλογικοτήτων κατοίκων της περιοχής, ξεκίνησε διαδήλωση που μέσω των οδών Χαλκίδας-Αγ. Λαύρας-Πατησίων, προχώρησε στους δρόμους της Ν. Φιλαδέλφειας και κατέληξε στη είσοδο του νοσοκομείου, όπου όλοι οι διαδηλωτές με συνθήματα και ενθουσιασμό διατράνωσαν την αποφασιστικοτητά τους να συνεχίσουν ακόμα πιο δυναμικά.  






 Μερικά απο τα συνθήματα που δίνουν το στίγμα 
"Για τους τραπεζίτες όλα τα ευρώ και το πατησίων το θέλουνε κλειστό"
"Tο πατησίων θα μείνει ανοιχτό πάρτε το μνημόνιο και φύγετε απο εδώ" 
«Ούτε στα Πατήσια, ούτε πουθενά, τα νοσοκομεία θα μείνουν ανοιχτά», 
«Τιποτα τίποτα δεν μας σταματά σε ΔΝΤ κυβέρνηση θα βάλουμε φωτιά», 
«δεν δίνουμε δεκάρα για τους δανειστές, θέλουμε γιατρούς και νοσηλευτές». 










Όλοι δώσανε ραντεβού για τα απεργιακά ραντεβού στις 28 Μαρτη 11πμ στο ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ και στις 17 Απρίλη στην πανελλαδικη απεργία της ΠΟΕΔΗΝ και ταυτόχρονα στην νέα κινητοποίηση για το ίδιο το ΓΝ Πατησίων.



No comments: