6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Tuesday, March 12, 2013

ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ. Συγκέντρωση την Τετάρτη 13/03/2013 και ώρα 17:00 στη Νομαρχία. Θα ακολουθήσει πορεία στο λιμάνι με συμβολικό κλείσιμο.

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ

Μετά το κλείσιμο των ΤΕΙ στο νησί μας σειρά έχει και το Νοσοκομείο μας, με τη διαφορά ότι οι συνέπειες θα είναι τραγικές για την ζωή όλων μας.
Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι όλο αυτό το διάστημα η λειτουργία του νοσοκομείου ισορροπούσε πάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί με οριακή επάρκεια σε υλικά και ανθρώπινο δυναμικό.  Δεν ήταν μάλιστα λίγες οι φορές που εργαζόμενοι συνεισέφεραν με απλήρωτη εργασία ή ακόμα και με χρήματα από την τσέπη τους προκειμένου να λειτουργήσει.

ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ
Η ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΤΕΤΑΙ
Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ
ΠΑΡΑΚΛΙΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
ΤΑΚΤΙΚΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ
ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
Θέση μας είναι ότι το νοσοκομείο δεν μπορεί να αποτελεί εισπρακτικό μηχανισμό για τους ήδη βαριά φορολογημένους πολίτες, αλλά ένα κοινωφελές ίδρυμα που παρέχει το αγαθό της υγείας σε όλους ανεξάρτητα τους πολίτες.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να καταλάβουν επιτέλους την κρισιμότητα της κατάστασης αρνούμενοι να χάσουν το μοναδικό νοσηλευτικό ίδρυμα στο νησί τους που είναι η τελευταία τους ελπίδα για την ζωή τη δική τους και των παιδιών τους. 
Όλοι μαζί σε προσυγκέντρωση  την Τετάρτη 13/03/2013 και ώρα 17:00 στη Νομαρχία. Θα ακολουθήσει πορεία στο λιμάνι με συμβολικό κλείσιμο του.

No comments: