6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Wednesday, October 9, 2013

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΚΕΕΡΦΑ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ»

ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 171, ΑΘΗΝΑ, Τ.Κ. 11522, ΤΗΛ. – FAX : 2106409471
Αθήνα 21-9-2013
Αριθμ. Πρωτ.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΚΕΕΡΦΑ.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.

Με εντολή των υπηρεσιών Κρατικής Ασφάλειας, του 2ου Τμήματος Πολιτεύματος, στις 24 Ιούλη ξεκίνησε δίωξη κατά της ΚΕΕΡΦΑ και του συντονιστή της Πέτρου Κωνσταντίνου, με πρόσχημα ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της κίνησης. Μάλιστα, το μόνο έγγραφο που συνόδευε την δίωξη των μηχανισμών της Κρατικής Ασφάλειας και της παραγγελίας τους προς τις εισαγγελικές αρχές κατά του συντονιστή της ΚΕΕΡΦΑ ήταν ανακοίνωση από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, που παραπληροφορούσε και λασπολογούσε ασύστολα με γκαιμπελικό τρόπο. Κλήθηκε σε απολογία την Τετάρτη 28 Αυγούστου.
Πρόκειται για στήσιμο βιομηχανίας διώξεων, αφού την ίδια περίοδο, παραπέμπονται σε δίκη, με μήνυση νεοναζιστών οι Σάββας Μιχαήλ Γραμματέας του ΕΕΚ και Κ.Μουτζούρης, πρώην πρύτανης του ΕΜΠ και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου της Σάμου, που υλοποιώντας την απόφαση των συνδικαλιστικών τους οργάνων απέτρεψαν την ρατσιστική «αιμοδοσία» των νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για κλιμάκωση της καταστολής που συμβαδίζει με τις επιστρατεύσεις των απεργών και τις διώξεις συνδικαλιστών.
Η δίωξη κατά του συντονιστή της ΚΕΕΡΦΑ και δημοτικού συμβούλου Αθηναίων, με «αυτεπάγγελτη» διαδικασία της Εισαγγελίας είναι πρόκληση, την ώρα που εκατοντάδες εγκλήματα ρατσιστικού μίσους και μισαλλοδοξίας διαπράττονται κάθε τόσο και παραμένουν στο απυρόβλητο.
Απαιτούμε την παύση των διώξεων των αντιφασιστών. Καταδικάζουμε τις διώξεις αντιφασιστών που ανοίγουν το δρόμο στη νομιμοποίηση των φασιστικών συμμοριών και των επιθέσεων τους κατά της αριστεράς, των συνδικαλιστών και των μεταναστών. Δεν θα περάσει η ποινικοποίηση της δράσης αλληλεγγύης στους μετανάστες.
Εκπρόσωπος μας θα παραστεί στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                   Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Π.ΑΡΑΠΑΚΟΣ                                                                                                   Κ.ΚΑΤΑΡΑΧΙΑΣ


No comments: