6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Wednesday, May 11, 2011

ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΙΚΑΡΙΑΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ



Το γηροκομείο πρέπει όχι μόνο να παραμείνει ανοικτό, αλλά και να ενισχυθεί. Το έργο που επιτελεί το προσωπικό του είναι αναγκαίο και αναντικατάστατο. Είναι υποχρέωση όλης της ικαριακής κοινωνίας, των συλλόγων, των σωματείων και όλων των μαζικών φορέων να πάρουν ΑΜΕΣΑ θέση:



Να μην κλείσει το γηροκομείο. Κανείς τρόφιμος να μην απομακρυνθεί παράτυπα. Όχι στην τσουβαλοποίηση των ηλικιωμένων.


Να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος.


Να αναλάβει ο Δήμος Ικαρίας τις ευθύνες του και να μπει μπροστά στον αγώνα για τη σωτηρία του γηροκομείου. Οι ηλικιωμένοι που κυριολεκτικά πετιούνται στο δρόμο, είναι δημότες Ικαρίας.


Είναι απαράδεκτο η Ιερά Μητρόπολη από τη μία να μιλάει για φιλανθρωπικό έργο και από την άλλη να αποδέχεται την εγκατάλειψη των απόμαχων της ζωής στην τύχη τους.


Η αγωνία για την τύχη του γηροκομείου και ο αγώνας για τη σωτηρία του αναδεικνύουν την ανάγκη για Δημόσια και Δωρεάν υγεία και πρόνοια.


Στην κατεύθυνση αυτή σας καλούμε το ΣΑΒΒΑΤΟ 14 Μαΐου 2011 και ώρα 19:00 στο ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΓ. ΚΗΡΥΚΟΥ για να συζητήσουμε και να συντονίσουμε τη δράση μας.


ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ/ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΝ-ΚΥ ΙΚΑΡΙΑΣ


Κοινοποίηση:


ΕΛΜΕ Ικαρίας-Φούρνων, Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας, Σύλλογος Οικοδόμων, Σύλλογος Ξενοδοχοϋπαλλήλων, Εργατικό Κέντρο Σάμου, σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων Ικαρίας, εργαζόμενοι ΔΕΗ, τοπικοί σύλλογοι.


Τρίτη 10 Μάη 2011



No comments: