6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Friday, July 1, 2011

ΟΥΣΤ.. ΟΥΣΤ.. ΟΥΣΤ

ΝΥΣΤΕΡΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ
Πολιορκημένοι από την 48ωρη γενική απεργία και από εκατοντάδες χιλιάδες απεργούς σε όλες τις πόλεις, απομονωμένοι, απονομιμοποιήμενοι, μέσα στο κτίριο της βουλής, πίσω από τα σιδερόφρακτα μπλόκα, με τους φράχτες, τις δεκάδες διμοιρίες ΜΑΤ, τους εκατοντάδες μοτοσυκλετιστές της Δέλτα και τα χημικά, οι υπουργοί και οι βουλευτές αυτής της κυβέρνησης ψήφισαν τελικά το μεσοπρόθεσμο. Για ώρες ολόκληρες ρίχνανε τόνους χημικών στους διαδηλωτές, χτυπώντας τους με δολοφονικό τρόπο, μέσα από ένα οργανωμένο σχέδιο να διαλύσουν τις χιλιάδες των απεργών και της νεολαίας που κατέκλυσαν το σύνταγμα και ολόκληρη την περιοχή του κέντρου της Αθήνας.
Προσωρινά χαμόγελα, προσωρινής ανακούφισης στους τραπεζίτες όλου του κόσμου.
Ψεύτικη νίκη από μια αισχρή μειοψηφία που δεν τις έχει μείνει παρά η καταστολή για να περνάει τις επιλογές της. Αποκάλυπταν έτσι καθαρά ότι πέρα από τους τραμπούκους των ΜΑΤ, που ξαμολείσανε απέναντι στους απεργούς και την νεολαία που με ηρωική επιμονή διαδήλωναν για ώρες μέσα στα νέφη των χημικών αερίων, δεν έχουν τίποτα από μία ψηφοφορία 155 ναι.
Μια απομονωμένη, παραπαίουσα κυβέρνηση που πρέπει να κάνει πράξη ότι ψήφισε, πήρε το μήνυμα από την μαζικότερη και ηρωική αντίσταση του κόσμου για το τι την περιμένει στην συνέχεια
Οι απεργοί της ΕΥΑΘ προχώρησαν σε κατάληψη και απέργησαν και την επόμενη μέρα το ίδιο και οι ναυτεργάτες συνέχισαν να απεργούν επιστρατευμένοι και την επόμενη μέρα. Το σύνταγμα ξανάπλημμύρισε από εργαζόμενους με απίστευτο ηθικό και αυτοπεποίθεση και έκανε μιά από τις μαζικότερες συνελεύσεις. Το μήνυμα που έρχεται από παντού είναι ένα, όλοι μαζί ενωμένοι, χώρο με το χώρο, μέτωπο το μέτωπο η κυβέρνηση αυτή δεν πρόκειται να περάσει, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.
ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ, ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.

No comments: