6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Saturday, October 5, 2019

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΡΙΤΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ,6.30ΜΜ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΑΓΙΟΥ ΣΑΒΒΑ

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΡΙΤΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ,6.30ΜΜ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΑΓΙΟΥ ΣΑΒΒΑ

Συναδέλφισσες-οι,

Συνεδριάζουμε για να συζητήσουμε αλλά και να οργανώσουμε την επόμενη μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση των νοσοκομείων στις 23 του Οκτώβρη. Πρόκειται για μία νέα 24ωρη Πανελλαδική Απεργία ,συνέχεια των κινητοποιήσεων στην ΔΕΘ αλλά και των δύο τελευταίων απεργιών στις 24/9 και στις 2/10.
Απέναντι μας η κυβέρνηση της Ν.Δ. που βαθαίνει τις επιθέσεις και τις προκλήσεις... Κατάργηση του άσυλου στα πανεπιστήμια, αντισυνδικαλιστικός νόμος, ηλεκτρονικό φακέλωμα των εργαζομένων που συνδικαλίζονται, κατάργηση των συλλογικών και κλαδικών συμβάσεων ,ιδιωτικοποίηση των επικουρικών ταμείων ,ΣΔΙΤ και πάγωμα των προσλήψεων, επαναφορά των εργολάβων στα νοσοκομεία ,απόλυση συμβασιούχων αντί για την μονιμοποίηση τους είναι η ατζέντα τους στο όνομα της "ανάπτυξης" που δεν είναι τίποτα άλλο από δώρα στους καπιταλιστές και ξεζούμισμα των εργαζομένων. Σε αυτά προστίθενται οι καμμένοι πρόσφυγες στη Μόρια, η εκκένωση των καταλήψεων των προσφύγων (βλέπε Πρασσά) , το οριστικό κλείσιμο του Φλέμινγκ και η μετατροπή του σε παράρτημα του Χρυσοχοϊδη για να μαντρώνει ανήλικους πρόσφυγες ,την ώρα που ο Μητσοτάκης με τον Δένδια σφιχταγκαλιάζονται με τον εκλεκτό του Τράμπ ,Πομπέο, βαθαίνοντας την εμπλοκή της Ελλάδας στα βρώμικα ιμπεριαλιστικά σχέδια σε Μεσόγειο και Μ. Ανατολή...
Οι τελευταίες δύο απεργίες μας πολιτικά έστειλαν το μήνυμα στον Κούλη ότι τίποτα από τα σχέδια του δεν θα περάσει εύκολα, ότι η εργατική αντίσταση είναι εδώ! Για αυτό και έσπευσε με το καλημέρα να μιλήσει για "μειοψηφίες", για "ιδεοληψίες" και άλλα τέτοια τραγελαφικά.
Η απεργία στις 23 του Οκτώβρη θα είναι ένα χαστούκι στην κυβέρνηση, ήδη ετοιμάζονται μαζικά να συμμετέχουν στο πανελλαδικό και παν υγειονομικό συλλαλητήριο εκείνη την ημέρα στην Αθήνα συνάδελφοι -μόνιμοι και συμβασιούχοι- από όλη την Ελλάδα, απεργία που έχει καλεστεί από την ΠΟΕΔΗΝ και συμμετέχει και η ΟΕΝΓΕ.
Ελάτε να οργανώσουμε την μάχη αυτή μαζί, ενωτικά ,με επιτροπές αγώνα ,συνελεύσεις ,πανελλαδικό συντονισμό!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ
ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ -ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ!

No comments: