6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Tuesday, October 8, 2013

Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ...ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ...ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΕΧΑΣΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Ο Άδωνις σαν άλλος μικρός Γκεμπελίσκος, νόμιζε ότι με τα θεατρινίστικα και φτηνά επικοινωνιακά κόλπα του, με αφορμή τη σύλληψη του προέδρου του ΔΣ εργαζομένων του ΓΝΝΘΑ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» για χρηματισμό, θα διαβάλλει και θα πιέσει τα συνδικάτα και ιδιαίτερα την αριστερά του υγειονομικού κινήματος, αναπαράγοντας με το δικό του τρόπο ξανά την γνωστή θεωρία, συνδικαλιστές που "φωνάζουνε πολύ" και η αριστερά, φταίνε για όλα τα δεινά της οικουμένης, για την διαφθορά, τη διαπλοκή και τα λαμόγια. Βάζοντας στο ίδιο τσουβάλι, πρακτικές του "συνδικαλισμού" των κολαούζων των υπουργείων και των προμηθευτών, που έθρεψαν οι πολιτικές τους χρόνια τώρα, με το αγωνιστικό συνδικαλιστικό κίνημα και ιδιαίτερα την αριστερά.
Το απαράδεκτο επικοινωνιακό παιχνίδι του Υπουργού Υγείας, έρχεται να αποπροσανατολίσει λίγο πριν εξαπολύσει τα νέα μέτρα σοκ, ένα νέο κύμα περικοπών, απολύσεων υγειονομικών και καταργήσεων δομών υγείας.
Μετά από τα νέα χαράτσια και έχοντας χάσει τα στοιχήματα με τους απολυμένους υγειονομικούς, που από 16 Σεπτέμβρη θα ήταν υποτίθεται στην θέση τους. Ενώ την ίδια ώρα τα κατεβασμένα ρολά στην πολυκλινική και στα άλλα νοσοκομεία θυμίζουν τα παραμύθια του υπουργού ότι "δεν πρόκειται να κλείσουν νοσοκομεία."
Έρχεται την ώρα που αγωνιστές και ακτιβιστές συνδικαλιστές της βάσης, μέσα στα νοσοκομεία, αγωνίζονται να οργανώσουν, έναν νέο απεργιακό αγωνιστικό βηματισμό από τα κάτω, για να σώσουν τα δημόσια νοσοκομεία από την διάλυση, δίνοντας μάχη με τους ψεύτικους ρεαλισμούς και την ηττοπάθεια του "δεν γίνεται τίποτα" και την αποδιοργάνωση που φέρνει η απουσία αγωνιστικού σχεδιασμού με συνέχεια και κλιμάκωση από τις ηγεσίες των ομοσπονδιών στην υγεία.
Η προσπάθεια του Α. Γεωργιάδη να γενικεύσει χρεώνοντας την σαπίλα και την δυσωδία που παράγει το σύστημα που υπερασπίστηκε και υπερασπίζεται, σε όσους “φωνάζουν πολύ” δεν πείθει κανέναν.
Δυναμώνουμε τον αγώνα μας μέσα από τις γενικές συνελεύσεις, τις επιτροπές βάσης και το συντονισμό από τα κάτω στα νοσοκομεία.
Δυναμώνουμε την αριστερά και ιδιαίτερα το αντικαπιταλιστικό ρεύμα της στην υγεία, για να κάνουμε πράξη έναν άλλο δρόμο για την υγεία, αλλά και την κοινωνία συνολικά. 
Και ξεκαθαρίζουμε ότι εμείς θα συνεχίζουμε να φωνάζουμε ακόμα πιο δυνατά... ΑΔΩΝΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ, έχασες και θα χάσεις όλα τα στοιχήματα. 

No comments: