6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Friday, October 11, 2013

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/10, ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

ΦΩΤΟ-Γ.Παναγάκης

Τετράωρη στάση εργασίας (από τις 7:00-11:00) για τις καταργήσεις συγχωνεύσεις τμημάτων - νοσοκομείων, τις διαθεσιμότητες προσωπικού, τα χαράτσια και τις περικοπές, πραγματοποίησαν σήμερα Παρασκευή 11/10, πολλά νοσοκομεία της Αττικής «Ευαγγελισμός», «Πολυκλινική», «Αγία Βαρβάρα», «Άγιος Σάββας», «Πατησίων», «Αμαλία Φλέμινγκ», «7ο ΙΚΑ», «Αττικόν»,  «Γεννηματάς», «ΨΝΑ», κλπ.

Ενώ συγκέντρωση στην πλ. Μαβίλης και πορεία στην Βουλή πραγματοποίησαν , τα πρωτοβάθμια σωματεία της Πολυκλινικής, του Αμ.Φλέμιγκ, του Αγ.Σάββα, του Γεννηματά και το Συντονιστικό νοσοκομείων, επιτροπών αγώνα και υγειονομικών Αττικής, συμμετείχαν και πολλοί υγειονομικοί από τα νοσοκομεία Ευαγγελισμού, 7ο ΙΚΑ, Αγ.Βαρβάρα, Πατησίων, Αγλ Κυριακού, κλπ. 

Όλοι δίνουνε ραντεβού στον επόμενο απεργιακό βηματισμό, ΤΕΤΑΡΤΗ 16/10 στην στάση εργασίας 11 με τέλος του ωραρίου και στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 12μεσ στο υπ.Υγείας. 

Ενώ το ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ 
για να οργανώσουμε την συνέχεια καλεί σε 
ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/10, 6.00μμ στον Αγ.Σάββα.



No comments: