6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Wednesday, October 23, 2013

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ- Αλληλεγγύη στους συναδέλφους του νοσοκομείου Κέρκυρας...Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙΣ ...ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙΣ

21/10/2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκφράζουμε την ΟΡΓΗ και την ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ μας για την χυδαία προπαγανδιστική επίθεση από τον υπουργό υγείας και από μερίδα των ΜΜΕ ενάντια στους εργαζόμενους του νοσοκομείου της Κέρκυρας, που δικαιολογημένα αντέδρασαν στον έλεγχο στις 17/10/2013.

Αποτελεί απύθμενο θράσος εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου υγείας που αντί να ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ για την μετατροπή του σώματος επιθεωρητών υγείας και πρόνοιας (ΣΕΥΠ) σε ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ,προσπαθεί να βγει και από πάνω με μια άνευ προηγουμένου γκεμπελίστικη εκστρατεία ψεύδους. Έχει καταγγελθεί πολλές φορές το τελευταίο διάστημα πως οι εν λόγω «ελεγκτές» ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ για την καταγραφή των τεράστιων προβλημάτων στα νοσοκομεία πράγμα που ανοιχτά συνιστά παράβαση καθήκοντος και το μόνο που κάνουν είναι να εφευρίσκουν ευθύνες εκ μέρους του υπέρ-εξοντωμένου και συχνά επί μήνες απλήρωτου προσωπικού που στηρίζει με αυτοθυσία την δημόσια περίθαλψη.

Η οργή που προκαλεί σε εργαζόμενους αλλά και ασθενείς – χρήστες υγείας τέτοιου είδους «έλεγχοι» είναι απόλυτα δικαιολογημένη.

Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους του νοσοκομείου Κέρκυρας. Απαιτούμε από τον υπουργό υγείας να ανακαλέσει άμεσα τις δηλώσεις του περί απολύσεων.Του λέμε πως όχι μόνο ΔΕΝ ΦΟΒΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ με αυτή την επίδειξη αυταρχισμού, αλλά ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ.


Δηλώνουμε πως θα καλέσουμε τους συναδέλφους σε ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ να μην επιτρέπουν τέτοιου είδους «ελέγχους» τη στιγμή που είναι ολοφάνερα τα προβλήματα και οι ελλείψεις που δημιουργεί η θανατηφόρα καταστροφική πολιτική κυβέρνησης και Τρόικας.  

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

No comments: