6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Saturday, February 2, 2013

ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ




Στις 31 Γενάρη η κυβερνηση της επιταξης πηρε την απάντηση του εργατικού κινήματος.

 Χιλιαδες υγειονομικοι διαδηλωσαν μαζι με τους επιστρατευμενους εργαζομενους στο Μετρο, με εκατονταδες απεργους απο τον ΟΣΕ, τις υπολοιπες συγκοινωνιες, την ΔΕΗ,εκπαιδευτικους και εργαζομενους απο το υπολοιπο δημοσιο.
Εδειξαν οτι απετυχε η προσπάθεια της τρικομματικής συμμορίας να σπάσει το νέο απεργιακό κύμα που έχει αρχίσει να ξεδιπλώνεται με αφετηρία την απεργία του Μετρο. Ανοιξαν ακομα πιο πολυ την δυναμικη για μια πανεργατικη σεισμο στις 20 Φλεβαρη, οπου θα βρεθουνε μαζι συντονισμενα και ακομα πιο μαζικα ολα τα κομματια που παλευουνε,  ενα ορμητικο απεργιακο ποταμι που θα πεταξει στα σκουπιδια της ιστοριας την κυβερνηση Σαμαρα Βενιζελου Κουβελη μαζι με τα μνημονια της, τους εκβιασμους και την τρομοκρατια της.
Η πανελλαδικη απεργια χιλιαδων υγειονομικων και η συμμετοχη τους στο συλλαλητηριο απο καθε σημειο της Ελλαδας εσπασε και ολους τους ψευτικους ρεαλισμους, ανεβασαν τον πυχη της κλιμακωσης του αγωνα που εβαζαν μεχρι τωρα οι ηγεσιες  ΟΕΝΓΕ και ΠΟΕΔΗΝ.  
Η επιτυχια της 31 Γεναρη απαιτει ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ στον κλαδο μας


Το ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ
 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ανοιξε αυτη την δυναμικη, οταν στηριξε στις 30 Νοεμβρη να βρεθουνε μαζι συντονισμενα νοσοκομεια της επαρχιας και της Αθηνας και στην συνεχεια   εσπρωξε για εναν πιο μεγαλο βηματισμο, οργανωνοντας και στηριζοντας το μαζικο κατεβασμα υγειονομικων με τα σωματεια τους στης 31 Γεναρη. 
Η επιτυχια της 31 Γεναρη απαιτει την απεργιακη κλιμακωση, ανοιγει την προοπτικη για αγωνες που να νικανε και οχι απλα να διαμαρτυρονται. 
Απαιτει να δυναμωσουμε την δυναμη και το βαθεμα της οργανωσης των υγειονομικων στην βαση των νοσοκομειων,
με την οργανωση των επιτροπων αγωνα σε καθε χωρο, το απλωμα του συντονισμου των νοσοκομειων απο τα κατω
Να ανοιξουμε με αυτο τον τροπο την δυνατοτητα μιας αποφασιστικης νικηφορας αναμετρησης με τους τροικανους, για την επιβιωση του ΕΣΥ, της δημοσιας δωρεαν υγειας και περιθαλψης. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΑΝΕ!

No comments: