6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Tuesday, July 24, 2012

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ - ΑΠΕΡΓΙΕΣ - ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

για να ξηλώσουμε τα μνημόνια στην υγεία

Παρασκευή 13 Ιουλίου – Σαν να μην άλλαξε τίποτα. Τα ΜΑΤ έστειλε ο κ Σαλμάς ενάντια στο Σωματείο εργαζομένων που ζητούσε συνάντηση μαζί του με θέμα την μετακίνηση 30 Νοσηλευτριών στο Νοσοκομείο Αττικό που ουσιαστικά ανοίγει το δρόμο για το κλείσιμο του νοσοκομείου.

Δευτέρα 16 Ιουλίου -Τραγικό τέλος είχε το θρίλερ στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου γιατρός πρώην Διευθυντής του Νοσοκομείου που είχε βγει σε σύνταξη πριν λίγους μήνες και του οφείλονταν ακόμη χρήματα από δεδουλευμένα, έπεσε τελικά από τον 5ο όροφο στο κενό με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ εδώ και πολλούς μήνες γιατροί και υγειονομικοί πνιγμένοι στην ανέχεια και την θηλιά της κρίσης. Τα ομόλογα των δανειστών πληρώνονται, οι εργαζόμενοι στην υγεία όχι.

Έκλεισε πριν από 8 μήνες το Καρδιοχειρουργικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων «Αγ.Σοφία» υποτίθεται προσωρινά. Οι γονείς των παιδιών κινητοποιήθηκαν και με κάθε μέσο έδειξαν πόσο τραγικά αποτελέσματα έχει αυτή η απόφαση. Θρηνούμε ήδη νεκρά παιδιά σε αυτούς τους οκτώ μήνες।

ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΕΞΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

Αρκετά με την κοροϊδία και το θράσος τους. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

Μόνη ελπίδα οι αγώνες μας για να διώξουμε τα ζόμπι του μνημονίου που ξανάρχονται παρά τα εκλογικά χαστούκια και το μήνυμα που τους έστειλαν εκατομμύρια εργαζόμενοι.

Ο νέος υπουργός Λυκουρέντζος παίρνει την σκυτάλη από τον Λοβέρδο και συνεχίζει την κατεδάφιση και τις περικοπές. Θέλει και αυτός να συνεισφέρει στο πακέτο των 11 με 14 δις ευρώ που ετοιμάζεται να προσφέρει ο Σαμαράς στην τρόικα και τους τραπεζίτες. Είναι ξεκάθαρο ότι ο στόχος τους να κλείσουν δεκάδες νοσοκομεία παραμένει και προχωράει εδώ και τώρα, πέρα από τα παχιά λόγια και τις υποσχέσεις

Οι κινητοποιήσεις των εργαζόμενων στο Λοιμωδών, οι επισχέσεις εργασίας και οι στάσεις εργασίας σε πολλά νοσοκομεία για τα απλήρωτα δείχνουν το δρόμο. Ούτε μια ώρα αναμονής, αγώνες τώρα για να σταματήσουμε τις περικοπές και να ξηλώσουμε το μνημόνια στην υγεία. Ανοίγοντας την προοπτική να ενώσουμε όλες τις διάσπαρτες αντιστάσεις που δίνονται νοσοκομείο το νοσοκομείο, και συντονισμένα να απλώσουμε ένα μεγάλο νικηφόρο απεργιακό πανυγειονομικό κίνημα που θα σταματήσει όλες αυτές τις επιθέσεις. Αλλά και για να ανοίξουμε τις δικές μας λύσεις, διεκδικώντας λεφτά για την υγεία, χρηματοδότηση από τον προϋπολογισμό και μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για να λειτουργήσει το δημόσιο σύστημα υγείας σύμφωνα με τις ανάγκες μας.


ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ- ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

No comments: