6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Monday, March 7, 2016

ΑΓΛ.ΚΥΡΙΑΚΟΥ: 8-9 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Στις 8-9 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν εκλογές στο Αγλαϊα Κυριακού για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων.Το ΝΥΣΤΕΡΙ συμμετέχει και στηρίζει στο ψηφοδέλτιο της ΑΕΠΑ με τους Μαρία Αλιφιέρη, Καζολέα Ελένη, Γιωργία Κουτσουπιά, Ζαννέτα Λυσσικάτου, Σπυρόπουλο Σάκη. Παρακάτω η ανακοίνωση και το ψηφοδέλτιο της ΑΕΠΑ


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Α.Ε.Π.Α.

Συνάδελφισσες, -οι,

Στις 8 & 9 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του σωματείου. Σε μία περίοδο οικονομικής, πολιτικής και ανθρωπιστικής κρίσης με την εργατική αντίσταση να δυναμώνει κόντρα στις αυταπάτες ότι αυτή η κυβέρνηση θα λύσει τα προβλήματα. Στους εκβιασμούς και την χρεοκοπία απαντάμε με τη διαγραφή του χρέους που δεν δημιουργήσαμε εμείς. Τα νοσοκομεία κάτω από τον δικό μας έλεγχο, χωρίς διοικητές και τραπεζίτες, μπορούν να λειτουργήσουν καλύτερα, γιατί μόνο οι εργαζόμενοι γνωρίζουν τις πραγματικές τους ανάγκες. Νοσοκομεια ανοιχτά όπως και τα σύνορα σε κάθε μετανάστη, πρόσφυγα κι ανασφάλιστο.
Μέσα από κινητοποιήσεις μικρές ή μεγαλύτερες όπως παραστάσεις διαμαρτυρίας, κατάληψη των γραφείων της διοίκησης μέχρι απεργίες, απαιτούμε μαζικές προσλήψεις κι αύξηση της χρηματοδότησης της υγείας. Κόντρα σε λογικές συνδιαλλαγής & διαπραγμάτευσης με τη Διοίκηση- Τρόικα μέσα στα νοσοκομεία, την 1η ΥΠΕ κλπ, όπως είδαμε την παράταξη ΔΗΣΥ να κάνει, παρακάμπτοντας το Δ.Σ. και λειτουργώντας αντιδημοκρατικά και χωρίς πραγματικά να ελέγχει που δίνει η Διοίκηση τα λεφτά του νοσοκομείου.
Η Διοίκηση ξοδεύει τεράστια ποσά σε συμβάσεις με ιδιωτικές εταιρίες όπως της καθαριότητας, προμήθειας υλικών κλπ ενω κόβει η δίνει ψίχουλα για νυχτερινά, υπερωρίες κι υπεράριθμες εφημερίες.
Κόντρα σε δήθεν ανεξάρτητες παρατάξεις όπως η ΝΕΑ ΠΝΟΗ, η οποία με γενικολογίες προσεγγίζει το σωματείο συντεχνιακά όσον αφορά τους νοσηλευτές ΔΕ και τελικά λειτουργεί αποσυσπειρωτικά για το σύνολο των εργαζομένων. Χωρίς συνεργασία όλων των κλάδων καμία κινητοποίηση δε θα είναι πετυχημένη. Με ενότητα στη δράση όλων των εργαζομένων από τα πλυντήρια μέχρι τον 5ο όροφο του νοσοκομείου, διεκδικούμε ένα σωματείο ανοιχτό και συσπειρωτικό που με τις κατάλληλες πρωτοβουλίες θα εμπλέξει όλο το προσωπικό στη δράση για να πάρουμε πίσω τους μισθούς, τα δικαιώματα και τις συντάξεις μας!!

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ:

ΑΛΙΦΙΕΡΗ ΜΑΡΙΑ ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΕΜΦΑΝΗΣΤΡΙΑ

ΓΑΛΑΖΟΥΛΑ ΚΩΝ/ΝΑ ΔΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

ΓΑΛΑΝΗ ΜΑΡΘΑ ΔΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΑΚΟΥ ΠΑΓΩΝΑ ΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΚΑΖΟΛΕΑ ΕΛΕΝΗ ΔΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ

ΚΩΤΣΙΑ ΑΛΚΗΣΤΗ ΕΙΔΙΚ. ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΛΕΛΕΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Η/Υ

ΛΥΣΙΚΑΤΟΥ ΖΑΝΝΕΤΑ ΕΙΔΙΚ, ΓΕΝ. ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

ΡΑΦΤΟΓΙΑΝΝΗ ΒΙΚΗ ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

ΡΗΓΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΕ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ

ΤΖΕΠΑΠΑΔΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

ΤΣΙΑΜΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΜΑΡΙΝΑ ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ

ΦΩΣΚΟΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΥΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑΣ

ΧΑΝΙΑΛΑΚΗ ΣΙΣΣΥ ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ


ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΕ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ 

No comments: