6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Friday, April 3, 2015

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΤ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ, ΒΙΟΜΕ, ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ


Τη Δευτέρα 6 Απριλίου στις 11πμ στα Προπύλαια μας καλούν να ενώσουμε τη φωνή μας και να διαδηλώσουμε οι εργαζόμενοι που συμμετέχουν στο «καραβάνι αντίστασης και αλληλεγγύης» που ξεκινάει απο την Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 2 Απριλίου και με στάσεις σε Λάρισα, Βολο, Χαλκίδα φτάνει στην Αθήνα την Κυριακή το βράδυ.
Το «καραβάνι αντίστασης και αλληλεγγύης» είναι μια πρωτοβουλία που εχουν πάρει απο κοινού οι εργαζόμενοι της ΕΤ3, μαζί με τις καθαρίστριες του υπ.Οικονομικών, τους εργαζόμενους της ΒΙΟΜΕ, τους σχολικούς φύλακες της Θεσσαλονίκης και τα Τσιμέντα Χαλκίδας. Διαδηλώνουν όλοι μαζί διεκδικώντας το δικαίωμα στη δουλειά, την ικανοποίηση των αιτημάτων για τα οποία παλεύαν όλους αυτούς τους μήνες. Να ξαναγυρίσουν δηλαδή πίσω στις δουλειές τους όλοι οι διαθεσιμοι και οι απολυμένοι, να ξανανοίξει η ΕΡΤ.
Στην κινητοποίηση που οργανώνουν στην Αθήνα τη Δευτέρα 6 Απριλίου στις 11 πμ στα Προπύλαια έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ – ΠΟΣΠΕΡΤ, και στηρίζει ο Συντονισμός ενάντια σε κλεισίματα και διαθεσιμότητες.

Καλούμε όλα τα σωματεία και τις ομοσπονδίες που έχουν στις γραμμές τους διαθέσιμους συναδέλφους να στηρίξουν το «καραβάνι αντίστασης και αλληλεγγύης» και την κινητοποίηση της Δυετέρας 6/4, καλώντας σε στάση εργασίας για να διευκολύνουν τη συμμετοχή όλων των συναδέλφων. 


No comments: