6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Saturday, May 25, 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΝ ΧΑΝΙΩΝ καταδικάζει την δράση της ναζιστικής οργάνωσης και συμμετέχει στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας που καλούν σωματεία εργαζομένων και φορείς την Παρασκευή 24/5 στις 6 το απόγευμα στην πλ. Αγοράς.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων καταδικάζει την δράση της ναζιστικής οργάνωσης, που στις σημερινές συνθήκες, της ολομέτωπης επίθεσης που βιώνουν οι εργαζόμενοι και τα άλλα λαϊκά στρώματα στον τόπο μας, επιμένουν να χωρίζουν τους συντοπίτες μας σε ντόπιους και ξένους.
Η δράση της συγκεκριμένης οργάνωσης υπηρετεί την ίδια βάρβαρη πολιτική συγκυβέρνησης, τρόικας, Ε.Ε., διαιρεί και τρομοκρατεί το λαό που θέλει να αγωνιστεί .
Ιδιαίτερα για τις ρατσιστικές δράσεις μέσα στο νοσοκομείο με την αιμοδοσία «μόνο για Έλληνες», λέμε ότι ως εργαζόμενοι στο δημόσιο νοσοκομείο αγωνιζόμαστε για δημόσια και δωρεάν Υγεία για όλο το λαό χωρίς διαχωρισμούς σε Έλληνες και ξένους, ασφαλισμένους και ανασφάλιστους.
Κατ΄ επέκταση καταδικάζουμε και ενέργειες που αφορούν υλικά αγαθά όπως «συσσίτια, ρούχα κτλ» και συμμετέχουμε στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας που καλούν σωματεία εργαζομένων και φορείς την Παρασκευή 24/5 στις 6 το απόγευμα στην πλ. Αγοράς.

ΤΟ Δ.Σ.

No comments: