6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Wednesday, October 3, 2012

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΝΙΚΑΙΑ 2-10-2012


Η Γενική Συνέλευση επιβεβαιώνει τα εξής:
  • Ο αγώνας για την ανατροπή των αντιλαϊκών μέτρων δεν μπορεί να είναι κλαδικός και μεμονωμένος αλλά θα πρέπει να είναι γενικευμένος και παλλαϊκός και να απαντά στο σύνολο του εκβιασμού που ασκείται ενάντια στον ελληνικό λαό.
  • Πρέπει από όλους τους κλάδους, από ΟΛΟ το ΛΑΟ να διατρανωθεί η θέληση μας για ΑΝΑΤΡΟΠΗ των πολιτικών που οδηγούν τον λαό σε γενοκτονία, στο ΣΥΝΟΛΟ τους, καθώς  και των ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ που εφαρμόζουν αυτές τις πολιτικές. Να γίνει αφετηρία μιας νέα πορείας για τη χώρα και τους κατοίκους της. Δεν θα δεχτούμε να θυσιαστούν όλα όσα με κόπους, θυσίες και αγώνες του λαού μας έχουν δημιουργηθεί (νοσοκομεία, σχολειά, δομές πρόνοιας, ασφαλιστικό σύστημα κλπ.), προκειμένου να σωθεί το ευρώ! Την κρίση να πληρώσουν αυτοί που την δημιούργησαν και την εξέθρεψαν!

Αποφασίζουμε:
  1. Τη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα κινητοποιήσεων που ανακοινώθηκαν από τους υγειονομικούς φορείς και τον συντονισμό των πρωτοβάθμιων σωματείων:
    • Τετάρτη 3/10 και ώρα 12:00 στην πλατεία Καραισκάκη, συμμετοχή και στήριξη στην μοτοπορεία των ΟΤΑ.
    • Πέμπτη 4/10 12:00μμ στο Υπ.Υγείας συλλαλητήριο διαμαρτυρίας των υγειονομικών.
    • Σάββατο 6/10 ώρα 6:00μμ συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος και παλλαϊκό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας με ταυτόχρονη συμμετοχή στην συναυλία της ΟΕΝΓΕ.
    • Παρασκευή 12/10 στην επέτειο απελευθέρωσης της Αθήνας από του Γερμανούς κατακτητές, οργανώνουμε διαδηλώσεις στις ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ.
  2. Κλιμακώνουμε την επίσχεση εργασίας! Ταυτόχρονα με την πλήρη αναστολή της τακτικής λειτουργίας, από Δευτέρα 8/10 προχωράμε και σε αναστολή της ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ. Η διοίκηση του νοσοκομείου και οι αρμόδιοι του ΕΚΑΒ και ΕΚΕΠΥ πρέπει να φροντίσουν για την εξυπηρέτηση των επειγόντων περιστατικών στα υπόλοιπα εφημερεύοντα νοσοκομεια.
  3. Νέα γενική συνέλευση προετοιμασίας την Παρασκευή 9/10/12 ώρα 12:00μμ
  4. Συμμετέχουμε και στηρίζουμε το συντονιστικό των γενικών συνελεύσεων των υπόλοιπων νοσοκομείων της Αθήνας-Πειραιά.
  5. Καλούμε το γενικό συμβούλιο της ΟΕΝΓΕ που θα συνεδριάσει την Παρασκευή 9/10, ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ κυλιόμενες 48ωρες απεργίες με στόχο την ανατροπή όλων των νέων μέτρων, πριν αυτά κατατεθούν για ψήφιση στην Βουλή.

No comments: