6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Friday, March 9, 2012

ΑΠΟΦΑΣΗ

Προς τη διοίκηση του Γ. Ν. Π. & Αγλαΐα Κυριακού
Κοινοποίηση σε ΕΙΝΑΠ, ΟΕΝΓΕ, 5Μελή Επιτροπή της ΕΙΝΑΠ Π.Γ.Ν. Π & Αγλαΐα Κυριακού.

Την Τρίτη 6/3/12 , ώρα 13.00 , στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου μας πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση ειδικευομένων ιατρών του Αγλαΐα Κυριακού.
Αποφασίσαμε ομόφωνα να περάσουμε σε επίσχεση διαρκείας από το πρωί της Δευτέρας 12/3/12 εάν η διοίκηση του νοσοκομείου δε μας απαντήσει μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 9/3/12 στα παρακάτω:

-Πότε θα γίνει άμεσα η καταβολή όλων των χρημάτων που αντιστοιχούν στις δεδουλευμένες εφημερίες μας για τους μήνες: Δεκέμβρη 2011, Γενάρη και Φεβρουάριο 2012.
-Πότε θα γίνει άμεσα η καταβολή όλων των χρημάτων που αντιστοιχούν στις υπεράριθμες δεδουλευμένες εφημερίες του 2011- 2012.

Προχωρούμε στην παραπάνω κινητοποίηση γνωρίζοντας το σχετικό ψήφισμα της βουλής την περασμένη εβδομάδα σχετικά με τις εφημερίες του Ε.Σ.Υ.
Θεωρούμε αυτονόητο ότι μαζί με τη δική μας αποζημίωση οφείλει η διοίκηση να τακτοποιήσει άμεσα την εκκρεμότητα και των απλήρωτων εφημεριών των επιμελητών μας.
Την Πέμπτη 08.03.2012 συμμετέχουμε στην 3ωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση στο Υπουργείο Υγείας σύμφωνα με την απόφαση της ΕΙΝΑΠ.
Μέχρι την Παρασκευή 09.03.2012 αναμένουμε την έγγραφη απάντησή σας η οποία θα καθορίσει τις περαιτέρω κινητοποιήσεις μας.

Ειδικευόμενοι ιατροί
Γ.Ν.Π. Π&Α Κυριακού

No comments: