6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Sunday, September 22, 2013

ΟΕΝΓΕ ΠΟΕΔΗΝ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Ο.Ε.Ν.Γ.ΕΟμοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας
O.E.N.G.E. Federation of Hospital Doctors of Greece
Αθήνα, 21 Σεπτεμβρίου 2013

Καταγγέλλουμε τη δολοφονική δράση
της ναζιστικής ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Καταγγέλλουμε τους φασίστες της Χρυσής Αυγής που  δολοφόνησαν έναν 34χρονο νέο στο Κερατσίνι. Το γεγονός αυτό έρχεται σε συνέχεια της δολοφονικής επίθεσης που εξαπέλυσαν την προηγούμενη Πέμπτη (12-9-2013) εναντίον μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που προπαγάνδιζαν το 39ο Φεστιβάλ.
Τα περιστατικά αυτά είναι συνακόλουθα σωρείας ρατσιστικών  επιθέσεων και ξυλοδαρμών ενάντια σε μετανάστες, αλλά και σε αγωνιζόμενους μαθητές – φοιτητές – εργαζόμενους.
Η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής έχει στόχο να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και τη νεολαία. Αποθρασύνεται από την στήριξη που της παρέχουν το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα που τη γέννησε και τα μεγάλα συμφέροντα που τη θρέφουν, για να επιτίθεται στο εργατικό – λαϊκό κίνημα, σε όσους σηκώνουν κεφάλι.
Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι νέοι, όλος ο λαός έχουν τη δύναμη να σταματήσουν τη δράση της συμμορίας των ναζιστών δολοφόνων αρκεί να συνειδητοποιήσουν ότι οι χρυσαυγίτες είναι θανάσιμοι εχθροί τους.
Η ΟΕΝΓΕ καταγγέλλει τους θρασύδειλους δολοφόνους της Χ.Α. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δυναμώσουμε τη λαϊκή συμμαχία για να μπει τέρμα στη δράση των ναζί και του συστήματος που τους θρέφει.
Κάθε εμφάνιση ή πολιτική δράση των φασιστών της Χρυσής Αυγής είναι ανεπιθύμητη στα νοσοκομεία. Τους ξεκαθαρίζουμε να μην τολμήσουν να πατήσουν το πόδι τους, ούτε να διανοηθούν ότι θα ξαναστήσουν σόου με της ναζιστικής έμπνευσης αιμοδοσίες «μόνο για Έλληνες». 
Δεν θα τους το επιτρέψουμε.
Για την ΟΕΝΓΕ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Ο ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΔΗΜ.                                                     ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ







ΠΟΕΔΗΝ
ΑΘΗΝΑ 19/09/2013
ΑΡ. ΠΡΩΤ.2105



 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ και οι Υγειονομικοί καταδικάζουν την στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα, γνωστού για την αντιφασιστική δράση που ανέπτυξε, από μέλος της συμμορίας των Ναζιστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Οι ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ που εξοντώνουν εργαζόμενους, συνθλίβουν κοινωνικά δικαιώματα και καλλιεργούν κλίμα ανασφάλειας, εκκολάπτουν τα φαινόμενα βίας και φασισμού.
Η ανοχή της κυβέρνησης σε φαινόμενα φασιστικής βίας με την τακτική των «ίσων αποστάσεων» και «της δήθεν ευθύνης όλων» προκειμένου να καλλιεργεί το μίσος και τη διαίρεση για να περνάει τα βάρβαρα, ανάλγητα μέτρα. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
Αναμένουμε άμεσες πολιτικές πρωτοβουλίες απονομιμοποίησης της Ναζιστικής Συμμορίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΕΔΗΝ





No comments: