6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Wednesday, October 10, 2012

ΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ

Ο Κώστας Καταραχιάς γραμματέας του σωματείου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Αγ. Σάββας περικυκλωμένος από ΜΑΤ το πρωί της Τρίτης. Η αστυνομία οργίασε με προληπτικές προ­σα­γωγές για να απομαζικοποιήσει το συλλαλητήριο κατά της Μέρκελ. Οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι όταν εργαζόμενοι του Αγ. Σάββα κατέβηκαν με το πανό τους στη ΓΑΔΑ.  
Η αστυνομία οργίασε με προληπτικές προ­σα­γωγές για να απομαζικοποιήσει το συλλαλητήριο κατά της Μέρκελ. 
Ο Κώστας Καταραχιάς γραμματέας του σωματείου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Αγ. Σάββας και μέλος του γενικού συμβουλίου της ομοσπονδίας νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ), περικυκλωμένος από ομάδα ΔΕΛΤΑ το πρωί της Τρίτης. 
Ακόμα και οταν έκανε γνωστή την συνδικαλιστική του ιδιότητα,επέμεναν στην προσαγωγή με χλευασμό για τα συνδικάτα και τους συνδικαλιστές, ιδιαίτερα πρωτοστατούσε σε αυτό αστυνομικός με ακροδεξιά σύμβολα πάνω στην στολή,  (αλήθεια κ.Δένδια αυτά είναι τα σύμβολα της Ελληνικης Δημοκρατίας στις στολές της αστυνομίας σας).
Στην ίδια την ΓΑΔΑ, ο Κ.Καταραχιάς βρέθηκε με δεκάδες προσαχθέντες, αναμεσά τους συνδικαλιστές απο το Σωτηρία και το συνδικάτο οικοδόμων. 
Οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι όταν εργαζόμενοι του Αγ. Σάββα συγκεντρώθηκαν  με το πανό τους στη ΓΑΔΑ.
Η τρομοκρατία και η καταστολή των ελευθεριών μας δεν θα περάσουν. Το μόνο που δείχνουν αυτές οι ενέργειες απο την κυβέρνηση, είναι τον πανικό της μπροστά στο μέγεθος της αντίστασης και το πόσο απομονωμένη και απονομιμοποιημένη είναι απο την μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων.
 Αυτό έδειξαν με την συμμετοχή τους χιλιάδες εργαζομένοι στην μαζικότατη συγκέντρωση  στο σύνταγμα. Αυτό δείχνουν οι απεργίες και οι κινητοποιήσεις που συνεχίζουν και πάνω απο όλα  η πανεργατική στις 18 Οκτωβρίου, αλλά και η προοπτική της κλιμάκωσης με απεργίες διαρκείας που σπρώχνουν μια σειρά απο εργατικοί χώροι με αποφάσεις τους.
 ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!  

No comments: