6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Sunday, October 21, 2012

Μαζική Παράσταση Διαμαρτυρίας στη Διοικήτρια του Γ.Ν.Α. Σισμανόγλειο τη Δευτέρα 22/10/2012 και ώρα 10:00.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΩΝ ΓΝΑ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ-­‐ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ (τέως1οΙΚΑ)
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Καταγγέλουμε τη διοίκηση του Γ.Ν.Α. Σισμανογλείου η οποία από την πρώτη ημέρα ένταξης του τέως 1ου Νοσοκομείου Ι.Κ.Α.("Παπαδημητρίου") στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, συστηματικά υποβαθμίζει τόσο τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείαςόσο και την επαγγελματική αλλά και προσωπική αξιοπρέπεια του συνόλου των επαγγελματιών υγείας (ιατροί, νοσηλευτές, διοικητικοί, τεχνικοί). Καταγγέλουμε ότι το ΓΝΑ Σισμανόγλειο,το οποίο κατά το νόμο εκπροσωπείται από την Διοικήτρια αυτού, Δρ.Όλγα Οικονόμου, για τη μη καταβολή των αμοιβών του προσωπικού για δεδουλευμένη εργασία. Οι ιατροί για εφημερίες 9μηνών έχουν πληρωθεί μόλις 2,5μήνες. Οι νοσηλευτές, τοδιοικητικό και το λοιπό προσωπικό
για υπερωρίες (υποχρεωτικές βάσει των αναγκών του νοσοκομείου) 9μηνών ΔΕΝ έχουν λάβει ούτε ένα ευρώ.
Καταγγέλουμε ότι η Διοίκηση του ΓΝΑ Σισμανόγλειο και η Διοίκηση της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας, ενόψει της μετακίνησης του Νοσοκομείου προς άλλα Ιδρύματα, έχουν αναρτήσει περισσότερες από 25 αποφάσεις στο "Διαύγεια" οι οποίες ανεφαρμοστούν άμεσα θα το νοσοκομείο θα στελεχώνεται μόνο από ειδικευόμενους ιατρούς. Σημειώνεται ότι οι μισές από αυτές τις αναρτήσεις τροποποιούν τις άλλες μισές (οι λόγοι είναι προφανείς).
ΚΔιοικήτρια με αυτές και άλλες παρόμοιες πράξεις και παραλείψεις σας όλο αυτό το διάστημα έχετε επιβαρύνει επικίνδυνα τις υπηρεσίες υγείας που παρέχονται από το Νοσοκομείο που ανήκει στην ευθύνη σας. 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Σε Μαζική Παράσταση Διαμαρτυρίας στη Διοικήτρια του Γ.Ν.Α. Σισμανόγλειο τη Δευτέρα 22/10/2012 και ώρα 10:00.

ΚΑΛΟΥΜΕ το Κίνημα Νέων Ιατρών, ΠΟΕΔΗΝ,ΟΕΝΓΕ, ΕΙΝΑΠ, ΙΣΑ να στηρίξουν τη διαμαρτυρία μας.
ΜΕΛΙΣΣΙΑ
16/10/2012

No comments: