6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Friday, March 9, 2012

ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ-ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ

ΣΗΜΕΡΑ 9 ΜΑΡΤΗ ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΣΤΙΣ 5ΜΜ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΑΓ.ΣΑΒΒΑ.

Η ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΛΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΣ, ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΑ,
ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ...
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΣΤΟΣ, ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ,ΑΙΓΙΟ,ΡΕΘΥΜΝΟ,ΑΓ ΣΑΒΒΑΣ ΚΛΠ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ.
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΚΟΡΠΙΑ ΒΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΔΡΑΣΕΙΣ।
ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ, (ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ) ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΙΠΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ, ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ- ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ-ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΤΑ 50ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

No comments: