6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Thursday, November 24, 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΥΣΤΕΡΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ 24/11/11
Για τον λογιστή υπουργό υγείας του ΔΝΤ Λοβέρδο, ο κατήφορος συνεχίζεται.
Αφού έπαιξε βασικό ρόλο για την διάλυση των ασφαλιστικών ταμείων και της ασφάλισης. Στην συνέχεια έβαλε στόχο, το δημόσιο σύστημα υγείας με μοναδικό σκοπό την διάλυση και πλήρη ιδιωτικοποίησή του, με την συνεχή υποχρηματοδότηση και τις περικοπές, με τις συγχωνεύσεις νοσοκομείων και με την κατάργηση κλινικών και κλινών, την επιβολή του 5ευρου εισιτηρίου στους ασθενείς, με την είσοδο ιδιωτών γιατρών και την εκχώρηση κρεβατιών του ΕΣΥ στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.
ΤΏΡΑ με θράσος ετοιμάζει να κάνει νέο βήμα στον κατήφορο.
Να προωθήσει την κοινή διοίκηση δημόσιων και ιδιωτικών νοσοκομείων.
Στη Βουλή ανέφερε χαρακτηριστικά ότι θα αναμείξει εν θερμώ Δημόσια και Ιδιωτικά Νοσοκομεία «χωρίς να αλλοιωθεί ούτε η δομή, ούτε ο λειτουργικός χαρακτήρας του κάθε νοσοκομείου. Αυτό το πείραμα θα εφαρμοστεί για έξι μήνες και, αν αποδώσει, καλώς. Αν αποτύχει, θα το διακόψουμε»…
Το ΕΣΥ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ δεν το φτιάξαμε για να το διαλύσει ο κάθε Τροϊκανός, σοσιαΛΗΣΤΗΣ υπουργός. Το υγειονομικό κίνημα μαζί με το σύνολο των εργαζομένων έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τα ξεφτιλισμένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ σαν τον κ. Λοβέρδο και τις ανάλγητες πολιτικές της τροϊκανής κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,τραπεζιτών και φασιστών του ΛΑΟΣ. Θα κλιμακώσει την αντίστασή του ενάντια σε τέτοια εκτρώματα και άθλιες πολιτικές, μέχρι ο Λοβέρδος και η τωρινή κυβέρνηση να πάει να κάνει παρέα με τον Καραμανλή και τον ΓΑΠ στα χρονοντούλαπα της ιστορίας.

No comments: