6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Monday, October 24, 2011

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Η ΠΟΕΔΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ। Η ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟΥ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ...ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ।

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ .............ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ Η ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΣΑΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΕΙΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΕΙ....ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΧΕΙΛΩΜΑ ΤΟΥΣ। ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ, ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ। ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ:

  • Από 24/10 έως 2/11 τοπικές μορφές δράσεις στα Νοσοκομεία, ΕΚΑΒ, Προνοιακές Δομές, Κέντρα Υγείας με όποια μορφή επιλέξουν τα πρωτοβάθμια Σωματεία τις οποίες καλύπτουμε.

  • Εάν υπάρξουν προβλήματα καθυστερήσεων της Μισθοδοσίας του Νοεμβρίου των υπαλλήλων των Νοσοκομείων που υποστηρίζονται Μηχανογραφικά από την ΗΔΙΚΑ Α.Ε. τα Σωματεία να προχωρήσουν σε ΕΠΙΣΧΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

  • Στις 3 Νοεμβρίου 4ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ με ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ έξω από τον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ για να καταθέσουμε ΕΞΩΔΙΚΟ στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ για την παραβίαση των Κοινοτικών Οδηγιών στα ωράρια εργασίας του προσωπικού (12ωρη ανάπαυση μεταξύ δύο βαρδιών, 1 νύχτα και δύο repo την εβδομάδα) που οδηγεί στην ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗ και θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των Ασθενών. Θα ακολουθήσει ΠΟΡΕΙΑ στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ.

  • Από 7 Νοεμβρίου έως 11 Νοεμβρίου ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ με τοπικές μορφές ΔΡΑΣΗΣ στα Νοσοκομεία (καθημερινές Γενικές Συνελεύσεις, καταλήψεις Διοικήσεων και εξωτερικών Ιατρείων, συγκεντρώσεις, συμβολικό κλείσιμο κόμβων).

  • Ένταξη στο ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ των ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ της ΑΔΕΔΥ ανάλογα με την ημερομηνία ψήφισης του ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ(εκτιμάται ως τις 18 ΝΟΕΜΒΡΗ).



ΑΙΤΗΜΑΤΑ:

  • Σύνταξη και έγκριση ΝΕΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ με την οργανική κάλυψη των δραστηριοτήτων των Νοσοκομείων και του ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Μέσα από την σύνταξη των οργανισμών θα πρέπει να διασφαλίζεται ο Δημόσιος Χαρακτήρας και η ποιοτική λειτουργία και ανάπτυξη του Συστήματος Υγείας - Πρόνοιας

  • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ

  • ΑΜΕΣΗ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΑ ΒΑΕ ΜΕ ΘΕΣΜΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ

  • ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ

  • ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ στο ύψος της περυσινής αρχικής έγκρισης

  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ

  • ΟΧΙ ΣΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ που μας κλέβουν το μισθό, την σύνταξη, ΜΑΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ, μας επιβάλουν δυσβάσταχτα βάρη με τα «χαράτσια» και τα φορολογικά μέτρα.


Με κεντρικό σύνθημα :

ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ.

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ



Σας καλούμε σε μαζική συμμετοχή με ΕΝΩΤΗΤΑ και ΑΓΩΝΑ μέχρι τη ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ







No comments: