6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Thursday, February 20, 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΓ. ΣΑΒΒΑ - ΝΕΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΓ.ΣΑΒΒΑ


ΝΕΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΑΒΒΑ  

Με μεγάλη επιτυχία της παράταξης μας έληξε η διαδικασία των αρχαιρεσιών του Σωματείου Εργαζομένων του Άγιου Σάββα. Η παράταξη μας για πέμπτη συνεχόμενη φορά βγαίνει πρώτη και με διαφορά, αφήνοντας πίσω της την σύμπραξη ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ. 
Δεν ήταν αυτή τη φορά όμως τα πράγματα ίδια.  ΠΑΣΚΕ  και ΔΑΚΕ σε κοινό ψηφοδέλτιο φυσικά, βάλθηκαν να "εξαφανίσουν" την Ενωτική Αγωνιστική Πρωτοβουλία και να πάρουν το σωματείο με απόλυτη πλειοψηφία 5 εδρών, όπως διέρρεαν όλη την ημέρα. 

Τελικά ούτε να μας εξαφανίσουν κατάφεραν, ούτε πήραν 5 έδρες, παρόλο που χρησιμοποίησαν όλα τα μέσα τους, πιο οργανωμένα από ποτέ αλλά και πιο εξοργιστικά και πιο ξετσίπωτα  
Στο στόχαστρο τους έβαλαν ξανά τον Πρόεδρο κ. Καταραχιά, μαζί του όλους τους συμβασιούχους και τους αγωνιστές του ψηφοδελτίου μας. Ελεγαν ότι ο πρόεδρος μας είναι παράνομος γιατί είναι συμβασιούχος. Ότι οι συμβασιούχοι της καθαριότητας της φύλαξης  και των μαγειρείων δεν έπρεπε να έχουν δικαίωμα ψήφου. Ότι αν βγουν πρώτοι θα "κοπούν οι ντουντούκες εδώ μέσα". Ότι αν ψηφίσουν την παράταξη μας οι συμβασιούχοι, δεν θα ανανεώσουν τη σύμβαση τους, ακόμα και μόνιμο διορισμό στον Σκλαβενιτη έταξαν σε συναδελφισσα συμβασιούχο στην καθαριότητα(!).

Έφτασαν στο σημείο να βάλουν την γραμματεία της ΠΟΕΔΗΝ να στείλει εγκύκλιο στην διοίκηση του νοσοκομείου που λίγο πολύ ζητούσε να αποκλειστούν από την κάλπη της ΠΟΕΔΗΝ οι συμβασιούχοι συνάδελφοι, γράφοντας το σωματείο - μέλος της-  στα παλιά της τα παπούτσια. Νόμιζαν ότι επειδή κυβερνάει η ΝΔ  θα τελείωναν μαζί μας.

Εμείς φτιάξαμε το μεγαλύτερο ψηφοδέλτιο μας με 38 συνάδελφους, κυκλοφορήσαμε προκήρυξη με τους αγώνες μας ενάντια στο πρώην διοικητή Δενδραμή τον οποίο ξηλώσαμε, αφού απέτυχε να απολύσει τον Πρόεδρο μας και τις καθαρίστριες του νοσοκομείου, με τις μάχες μας ενάντια στον σεξισμό, τον ρατσισμό και τους φασίστες και πάνω από όλα με τις απεργιακές μας κινητοποιήσεις μέσα και έξω από το νοσοκομείο μας. 

Αυτό τελικά επικρότησαν μαζικά οι συνάδελφοι μας. Μας ξαναεμπιστεύτηκαν, όχι γιατί τάζουμε ρουσφέτια αλλά γιατί είναι κομμάτι της τάξης μας που συνεχίζει την στροφή αριστερά παρά τις προδοσίες του ΣΥΡΙΖΑ, και παλεύει στο σήμερα την κυβέρνηση της Δεξιάς όπως άλλωστε έδειξε η πετυχημένη απεργία προχθές ενάντια στο ασφαλιστικό σφαγείο Κατρούγκαλου και Βρούτση. 

ΔΑΚΕ ΠΑΣΚΕ έφυγαν  με κατάθλιψη από το αμφιθέατρο στο τέλος της καταμέτρησης αφού ακόμα μια φορά  απέτυχαν να χτυπήσουν τον μαχητικό συνδικαλισμό, την αριστερά  και τον ίδιο τον σύλλογο, ενώ εμείς χαρούμενοι γιατί  οι συμβασιούχοι συνάδελφοι, όχι μόνο ψήφισαν αλλά και εκλέχτηκαν σε ΔΣ και ΠΟΕΔΗΝ και οι μόνιμοι συνάδελφοι έδωσαν μαζικά τη μάχη μαζί τους. 

Συνεχίζουμε πιο δυνατοί και πιο αποφασισμένοι ενάντια στην Δεξιά και τους καπιταλιστές, με το σωματείο στην πρώτη γραμμή και μέσα σε όλες τις μάχες!


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΣ
Ψήφισαν  554
Ενωτική Αγωνιστική Πρωτοβουλία  233 ψήφοι και 4 έδρες
ΔΑΚΕ - ΠΑΣΚΕ 211 ψήφοι και 3 έδρες
ΠΑΜΕ 98 ψήφοι και 2 έδρες
Ακυρα Λευκά 12


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΕΔΗΝ
Ψήφισαν 472
Άκυρα  Λευκα 25 

Ενωτική Αγωνιστική Πρωτοβουλία  174 ψήφοι και 3 αντιπρόσωποι
ΔΑΚΕ - ΠΑΣΚΕ 177 ψήφοι και 4 αντιπρόσωποι
ΠΑΜΕ 96 ψήφοι και 2 αντιπρόσωποι 
Ακυρα Λευκά 12

1 comment:

Unknown said...

According to Stanford Medical, It is really the SINGLE reason this country's women live 10 years longer and weigh 19 KG lighter than we do.

(And realistically, it really has NOTHING to do with genetics or some hard exercise and absolutely EVERYTHING around "how" they are eating.)

P.S, What I said is "HOW", and not "what"...

CLICK on this link to determine if this short quiz can help you decipher your real weight loss potential