6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Wednesday, August 7, 2013

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΝΑΓΙΑ - Στάση εργασίας Πέμπτη 8/8 από 12 – 15.00 και Συγκέντρωση ΟΛΩΝ - Παράσταση διαμαρτυρίας στην Αριστοτέλους μπροστά στα γραφεία της 4ης ΔΥΠΕ.


ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΤΟΥ ΝΟΣ/ΜΕΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑ

Σήμερα Τετάρτη 7/8/13 οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου ΠΑΝΑΓΙΑ στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου τους Ομόφωνα αποφάσισαν.


1. Στάση εργασίας αύριο Πέμπτη 8/8/13 από 12 – 15.00 και Συγκέντρωση ΟΛΩΝ - Παράσταση διαμαρτυρίας στην Αριστοτέλους μπροστά στα γραφεία της 4ης ΔΥΠΕ. 


2. Επίδοση Ψηφίσματος στον Διοικητή της ΔΥΠΕ , για την ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ των ¨ανακοινωθέντων¨ για την τύχη του Νοσοκομείου ΠΑΝΑΓΙΑ και των Εργαζομένων του. 


3. ΚΑΛΟΥΝ τον κ. Υπουργό να επισκεφθεί το Νοσοκομείο τους ΑΜΕΣΑ , προκειμένου να ενημερωθεί προσωπικά για την αναγκαιότητα της ύπαρξης του ΠΑΝΑΓΙΑ. Εκφράζουν την επιμονή τους για την ανάγκη της Δημιουργίας του Νοσοκομείου Ανατολικής Θεσσαλονίκης , όπως η μεγάλη πλειοψηφία της Ελληνικής Βουλής αποφάσισε τον Φλεβάρη του 2013 , και επαναβεβαιώθηκε από την ηγεσία του Υπουργείου στη σύσκεψη της 4/6/13 στο Υπουργείο με τους Εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης Ανατολικής Θες/κης, Βουλευτών όλων των κομμάτων , του Εργατικού κέντρου, της Ε.Ν.Ι.Θ. και των εργαζομένων του Νοσοκομείου.


4. ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ δηλώνουν πως θα συνεχίσουν τον Αγώνα που άρχισαν , μαζί με όλους τους κοινωνικούς φορείς και τους 350.000 κατοίκους της Ανατολικής Θεσσαλονίκης , μέχρι της ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ του αγώνα .


ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 

ΝΟΣ/ΜΕΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑ

No comments: