6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Wednesday, September 19, 2018

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 6.30ΜΜ ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

Συναδέλφισσες-οι, 

Η πανελλαδική απεργία στις 10 Οκτώβρη στα δημόσια νοσοκομεία και η 48ωρη απεργία των γιατρών του ΠΕΔΥ λίγες μέρες πιο πριν στις 4-5 Οκτώβρη, είναι οι πιο σημαντικές κινητοποιήσεις που γίνονται μετά την ανακήρυξη της εξόδου από τα μνημόνια. 

Το υγειονομικό κίνημα ξαναμπαίνει στη διαδικασία να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις του καλοκαιριού και της ΔΕΘ , διεκδικώντας πίσω όσα μας πήραν αυτή τη δεκαετία των μνημονίων- προσλήψεις, μονιμοποιήσεις όλων των συμβασιούχων, αυξήσεις, χρηματοδότηση, στοπ των ιδιωτικοποιήσεων. 

Αυτή η απεργία χρειάζεται οργάνωση από τα κάτω, ανά νοσοκομείο αλλά και συντονισμό με τους συναδέλφους στο ΠΕΔΥ, που ναι μεν η γραφειοκρατική τους ηγεσία διάλεξε επίτηδες άλλη ημερομηνία από τις 10 του Οκτώβρη αλλά επειδή επί της ουσίας ο αγώνας μας είναι κοινός και τα αιτήματα σχεδόν ίδια θεωρούμε ότι πρέπει να οργανώσουμε τη μάχη ταυτόχρονα και μαζί.  
Για αυτό καλούμαστε όλοι και όλες να συμμετέχουμε στο συντονιστικό της Παρασκευής 21 Σεπτέμβρη στις 6.30μμ στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Άγιος Σάββας,να συζητήσουμε, να συντονιστούμε και με επιτροπές αγώνα και κοινή δράση να οργανώσουμε καλύτερα από ποτέ την απεργία με την προοπτική της κλιμάκωσης και του ξεσηκωμού!

No comments: