6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Monday, April 6, 2015

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΑΜΦΙΣΣΑ-ΙΤΕΑ

Μαζικό συλλαλητήριο σε ΙΤΕΑ και ΑΜΦΙΣΣΑ για την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας. Εκατοντάδες εργαζόμενοι, κοινωνικοί και συνδικαλιστικοί φορείς, αλλά και απλοί πολίτες, βρέθηκαν μαζί με τα σωματεία των υγειονομικών για να διεκδικήσουν ότι το νοσοκομείο τους αλλά και το κέντρο υγείας δεν χωράει άλλη υποβάθμιση, χρειάζονται ΑΜΕΣΑ λεφτά και προσλήψεις για την αναγκαία λειτουργία τους. 
Ήδη οι εργαζόμενοι σε πολλά νοσοκομεία της περιφέρειας κινητοποιούνται, μαζί με άλλα συνδικάτα, κοινωνικούς και τοπικούς φορείς για να υπερασπίσουνε τα δημόσια νοσοκομεία.









Με τους αγώνες μας ξεφορτωθήκαμε τους Σαμαροβενιζέλους. Δεν θα αφήσουμε να συνεχιστούν οι πολιτικές, που απο την μια πετσοκόβανε τα λεφτά για την δημόσια υγεία και τα νοσοκομεία και απο την άλλη δίνανε δις ευρώ σε δανειστές για τόκους και χρέος.Παντού να διεκδικήσουμε την αναγκαία χρηματοδότηση και προσλήψεις για να μην κλείσει κανένα νοσοκομείο και κανένα κέντρο υγείας.
Είναι ώρα να ξεσηκωθούμε για την δημόσια υγεία, οι ομοσπονδίες ΠΟΕΔΗΝ ΟΕΝΓΕ δεν μπορεί να συνεχίσουν να παρατηρούν απλά τα προβλήματα, χρειάζεται απόφαση για πανελλαδική πανυγειονομική απεργιακή κινητοποίηση, αφετηρία απεργιακού ξεσηκωμού μέχρι να πάρουμε τα λεφτά και τις προσλήψεις που χρειάζεται συνολικά η δημόσια υγεία και περίθαλψη.

No comments: