6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Tuesday, December 9, 2014

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ - ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ - ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΡΑ

                                                                   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                                            9/12/2014
48ωρη απεργία τώρα!
Καμιά αναμονή - να τους γκρεμίσουμε με τους αγώνες μας.

Καμιά αναμονή των εξελίξεων από τα πάνω, όλη η προσπάθεια της κυβέρνησης Σαμαρά Βενιζέλου είναι πως θα καταφέρει να επιβιώσει και να μας επιβάλει πραξικοπηματικά μαζί με τρόικα και έλληνες καπιταληστές το νέο Μνημόνιο, απλώνοντας τη φτώχεια σε εκατομμύρια εργαζόμενους, τινάζοντας την ανεργία σε ακόμη πιο ψηλά επίπεδα, πετσοκόβοντας δημόσια παιδεία, υγεία και κοινωνική ασφάλιση,  διαλύοντας το δικαίωμα της απεργίας και την δυνατότητα των συνδικάτων να παλεύουν.
Δεν είναι ώρα για να αναστείλουμε τους αγώνες, είναι ώρα να κλιμακώσουμε τις απεργιακές κινητοποιήσεις για να εξασφαλίσουμε ότι θα στείλουμε τη συγκυβέρνηση στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.
Τώρα χρειάζεται απο την μεριά των συνδικάτων και ιδιαίτερα της ΑΔΕΔΥ να υλοποιήσει την πρόταση για 48ωρη απεργία μην περιμένοντας το πότε θα έρθουν να ψηφιστούνε τα μέτρα και το μνημόνιο, ούτε ελπίζοντας στους βουλευτές και στην επιλογή που θα κάνουνε στις ψηφοφορίες.
Καλούμε τις ομοσπονδίες στην υγεία ΠΟΕΔΗΝ ΟΕΝΓΕ,  κάθε πρωτοβάθμιο σωματείο να καλέσει γενικές συνελεύσεις και να πάρει απόφαση για 48ωρη απεργία στις 16-17 Δεκέμβρη και απεργιακά συλλαλητήρια.Δεν θα περάσουν!

Νυστέρι- πρωτοβουλία (γένοβα) εργαζόμενων στην υγεία

No comments: