6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Wednesday, December 19, 2012

27 πρόσφυγες πνιγμένοι: προμελετημένο έγκλημα της ΕΕ - ... FRONTEX σημαίνει πρόσφυγες πνιγμένοι

ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2012... 
ΟΙ ΤΡΟΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ
...Οι κυβερνήσεις που διαχειρίζονται αυτόν τον κλοιό είναι ψυχροί δολοφόνοι, χειρότεροι από τον 20χρονο που μακέλεψε το σχολείο.......   

.....Περίσσεψε η υποκρισία τούτες τις μέρες. Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι τον κάθε Πρετεντέρη, περνώντας από τα κυβερνητικά επιτελεία, είδαμε να χύνονται δάκρυα για τα μικρά παιδάκια που δολοφονήθηκαν σε ένα σχολείο στις ΗΠΑ και ακούσαμε κηρύγματα κατά της βίας «από όπου κι αν προέρχεται». Μόνο που όλοι αυτοί ξέχασαν να αποκηρύξουν τα εγκλήματα που διαπράττονται καθημερινά εδώ, δίπλα μας, από τις Τρόικες που δηλώνουν «σωτήρες» μας.
Είκοσι ένας νεκροί και έξι αγνοούμενοι, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά, είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός της τραγωδίας στα ανοιχτά της Λέσβου. Αθώα θύματα, πνιγμένα στα νερά του Αιγαίου, δολοφονημένα από την πολιτική της ΕΕ που σφραγίζει τα σύνορα με τους πάνοπλους φρουρούς της FRONTEX.
Και τι θράσος! Την ίδια στιγμή που οι κατατρεγμένοι πρόσφυγες ναυαγούσαν στα θαλάσσια σύνορα στο Αιγαίο, η κυβέρνηση ανακοίνωνε ότι ολοκληρώθηκε ο φράχτης στον Έβρο που συμπληρώνει τον θανάσιμο κλοιό των ανθρωποφυλάκων της ΕΕ. Οι κυβερνήσεις που διαχειρίζονται αυτόν τον κλοιό είναι ψυχροί δολοφόνοι, χειρότεροι από τον 20χρονο που μακέλεψε το σχολείο στο Κονέκτικατ

Αυτοκτονίες

Τα εγκλήματά τους δεν περιορίζονται «μόνο» στις δολοφονίες που προκαλεί η λεγόμενη «μεταναστευτική πολιτική» τους. Το ίδιο δολοφονική είναι και η οικονομική πολιτική τους. Σκεφτείτε μόνο την αύξηση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα από τότε που οι τροϊκανοί έφεραν τα Μνημόνια και η ανεργία άρχισε να τσακίζει τις ζωές τόσων ανθρώπων.
Και δεν σταματάει η φονική δράση τους εδώ. Κάθε περικοπή των δαπανών για τα νοσοκομεία, κάθε συρρίκνωση του ΕΣΥ σημαίνει ότι χιλιάδες ασθενείς που θα μπορούσαν να κερδίσουν τη μάχη με τις αρρώστιες καταδικάζονται να αργοπεθάνουν στις λίστες αναμονής. Κάθε περικοπή στις συντάξεις σε συνδυασμό με τη φορολογία και την κερδοσκοπία στο πετρέλαιο θέρμανσης σημαίνει με βεβαιότητα ότι κάποιοι ηλικιωμένοι θα χάσουν τη ζωή τους μέσα στα κρύα του χειμώνα ή ακόμα και μικρά παιδιά θα πέσουν θύματα όπως έγινε πρόσφατα στην Καβάλα με τη φωτιά από την ξυλόσομπα που ρήμαξε ένα φτωχόσπιτο.
Στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης που έπεσαν στα νύχια του ΔΝΤ και της ΕΕ στη δεκαετία του 1990, τα προγράμματα «δομικής προσαρμογής» μείωσαν το προσδόκιμο ζωής κατά 6-7 χρόνια μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αν αυτό δεν είναι βία και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, τότε οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους. Οι τρόικες που θέλουν να μας «μεταρρυθμίσουν» με το ίδιο μοντέλο προχωράνε σε εγκλήματα εκ προμελέτης.
Γι’ αυτό, κάθε φορά που ο Σαμαράς αποκαλεί «τρομοκράτες» τους απεργούς που αντιστέκονται στις απολύσεις, η οργή μας φουντώνει. Κάθε φορά που ο Δένδιας στέλνει τα ΜΑΤ να προστατέψουν τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής από τους «ταραξίες» αντιφασίστες, επιβεβαιώνει ότι όλοι οι δολοφόνοι δουλεύουνε μαζί.
Ο αγώνας μας ενάντια στα Μνημόνια, τις Τρόικες και τους Νεοναζί είναι ενιαίος. Και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να ξεφορτωθούμε ολόκληρο το φονικό σύστημα που γεννάει αυτά τα τέρατα, τον σαπισμένο καπιταλισμό μέσα στην κρίση του.
.....πηγή εφημεριδα ''ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' Νο1051

 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2012...

58 μετανάστες πνιγμένοι στο Αιγαίο, στον δρόμο προς την Ελλάδα.... Από τους νεκρούς, 20 είναι παιδιά.

  Ανάμεσα στα θύματα πολλά παιδιά, σε σκάφος που τους μετέφερε παράνομα στην Ελλάδα. ... στην πλειοψηφία τους, οι μετανάστες ήταν Παλαιστίνιοι.

Για αυτα τα παιδια ακουσατε τιποτα; 

Ειδατε τα εκτενη ρεπορταζ και τους απεσταλμενους ρεπορτερ με τα αποκλειστικα πλανα στα ΜΜΕ ;  

Συνταραχθηκαν οι θεσμοι και η κυβερνηση;

Ενιωσαν συντετριμμενοι ο πρωθυπουργος και ο προεδρος της δημοκρατιας; 

Καταγγειλε κανεις  αυτη την βια και τις δολοφονιες ;

Υπηρξανε αφιερωματα και συζητησεις, για να βρουμε τις αιτιες και τους ενοχους; 

....Αι στο διαολο υποκριτες, ρατσιστες.

No comments: