6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Thursday, February 23, 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΡΙΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΑΓ. ΣΑΒΒΑ ΣΤΙΣ 5:00ΜΜ


Την Δευτέρα 20-2-2012 και ωρα: 16:00 στο αμφιθέατρο του Αγίου Σάββα, μετά από απόφαση-κάλεσμα της γενικής συνέλευσης του συλλόγου εργαζομένων του ΑΟΝΑ ''Ο Άγιος Σάββας'', οργανώθηκε σύσκεψη για συντονισμό της δράσης. Συμμετείχανε εκπρόσωποι συλλόγων εργαζομένων, μέλη ΔΣ συλλόγων εργαζομένων, αντιπρόσωποι από επιτροπές αγώνα και εργαζόμενοι από Αγ.Σάββα, Κρ.Νίκαιας, Αττικό, Ελπίς ΨΝΑ, ΚΑΤ, Αλεξάνδρα, Γεννηματά, Δρομοκαϊτειο, Σισμανόγλειο, ΕΚΑΒ, εκπρόσωποι από το συντονιστικό εργαζόμενων στην ψυχική υγεία και εργαζόμενοι από το υπουργείο Υγείας.
Έγιναν τοποθετήσεις και εκτιμήσεις για την επίθεση που εξελίσσεται στην υγεία και όλοι τόνισαν την ανάγκη του συντονισμού της δράσης των νοσοκομείων.
Αποφασίστηκε να στηριχτεί μαζικά η συγκέντρωση στις 23 Φεβρουαρίου στις 11πμ στο υπ.υγείας και να στηριχτεί νέος γύρος γεν.συνελεύσεων για επόμενο αγωνιστικό βηματισμό.
Συμφωνήθηκε να πάμε σε επόμενη σύσκεψη του συντονισμού την Τρίτη 28 Φλεβάρη στο αμφιθέατρο του Αγ.Σάββα στις 5μμ.

Καλούμε Σωματεία , συνελεύσεις , επιτροπές αγώνα και εργαζόμενους από όλα τα νοσοκομεία της Αττικής και τους συναδέλφους της κατάληψης του υπουργείου υγείας να πλαισιώσουν και να στηρίξουν τον συντονισμό της δράσης
και των κινητοποιήσεών μας.

No comments: