6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Tuesday, November 8, 2016

3/11 ΜΑΖΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΣΥ

3/11/16 

Το Καραβάνι για την Υγεία στην Πάτρα
Μετά την Αθήνα ο ξεσηκωμός των εργαζόμενων στα νοσοκομεία συνεχίζεται με το Καραβάνι της Υγείας την απεργιακή διαδήλωση που κάλεσε για τρίτη φορά η ΠΟΕΔΗΝ να φτάνει στην Πάτρα την Πέμπτη 3 Νοέμβρη.
Νοσοκομεία από όλη την Δυτ. Ελλάδα, εργαζόμενοι απο τα νοσοκομεία της Πάτρας που είχαν μαζική συμμετοχή, εντυπωσιακό ήταν το μπλοκ του νοσοκομείου Αμαλιάδας αλλά και της Κορίνθου ενώ συμμετοχή είχαν τα σωματεία εργαζόμενων στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων, του νοσοκομείου της Λευκάδας, της Άρτας, του Μεσολογγίου, η Ομοσπονδία Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, πανό από την ΕΙΝΑ, από το ΕΚΑΒ Πάτρας και το ΠΑΜΕ Υγείας, ενώ δυναμική ήταν και η συμμετοχή εργαζόμενων από το ΨΝΑ Δρομοκαϊτειο της Αθήνας αλλά και εργαζόμενοι από το νοσοκομείο του Αγ. Νικόλαου της Κρήτης αλλά και αντιπρόσωποι από νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Μαχητικό ήταν και το μπλοκ του Συντονιστικού Νοσοκομείων με εργαζόμενους από τα νοσοκομεία Αγ. Σάββας, Γενηματάς, Αττικό και Ερυθρός, Σημαντική η παρουσία του Φοιτητικού Συλλόγου Ιατρικής Πάτρας ενώ με απόφαση συμμετείχε και ο Φοιτητικός Σύλλογος Ιατρικής Ιωαννίνων ενώ με πανό συμμετείχε στην πορεία δείχνοντας και την αλληλεγγύη του απλού κόσμου η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Συνταξιούχων Πάτρας. Όλοι μαζί ενωμένοι διαδήλωσαν σε μια μαραθώνια πορεία που ξεκίνησε από το Γ.Ν. Αγ. Ανδρέας και αφού διέσχισε όλη την πόλη, βάδισε στην συνέχεια μέχρι πάνω στην γέφυρα Ρίου - Αντιρίου αποκλείοντας την κυκλοφορία για πάνω από μία ώρα.


No comments: