6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Monday, December 16, 2013

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ, ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΥΣΤΕΡΙ                 16/12/2013 
ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ

Πάγωμα της διαδικασίας που οδηγούσε στις διαθεσιμότητες των οδηγών ανακοίνωσε σήμερα ο Αδωνις στην αντιπροσωπεία συνάδελφων οδηγών και της ΠΟΕΔΗΝ στην σημερινή συγκέντρωση.
Οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις και οι αντιδράσεις που ξεδιπλώθηκαν αλλά και η χαοτική κατάσταση στη λειτουργία των νοσοκομείων που έφερνε ο ξαφνικός θάνατος των οδηγών ανάγκασαν τον Άδωνι σε προσωρινή αναδίπλωση.
Ταυτόχρονα ανακοίνωσε επίσημα ότι με το νέο έτος προχωρά άμεσα σε 930 διαθεσιμότητες εργαζομένων από τα Νοσοκομεία της επαρχίας και το κλείσιμο περιφερειακών Νοσοκομείων και κλινικών. 
Το δεύτερο κύμα διαθεσιμότητας στο ΕΣΥ είναι προ των πυλών. Μέσα σε αυτό ο Γεωργιάδης δεν απέκλεισε ότι ένας αριθμός οδηγών θα βρεθούν μέσα σε αυτό  που (όπως είπε) θα τους περάσει στο ΕΚΑΒ.
Τέλος για το ζήτημα των Ψυχιατρικών Νοσοκομείων ξεκαθάρισε ότι παρόλο που δεν θα γίνει άμεσα, πρέπει να υλοποιηθεί η δέσμευση να κλείσουν μέσα στο 2015.
Συνάδελφοι/σες καμιά αναμονή 
Εμπρός για γενικές συνελεύσεις πανελλαδικά που να βγάλουν αγωνιστικές αποφάσεις, να απευθυνθούν στην τοπική κοινωνία και τα σωματεία, να οργανώσουμε παντού επιτροπές αγώνα υπεράσπισης της δημόσιας υγείας. 
Συντονιζόμαστε με τα άλλα απεργιακά κομμάτια σε παιδεία, πανεπιστήμια, ΕΡΤ, ΕΟΠΥΥ.
Υπερασπιζόμαστε τα νοσοκομεία μας και τις δουλειές μας. Συνεχίζουμε αταλάντευτα τον αγώνα και το άπλωμα του συντονισμού σε Αττική και περιφέρεια για να ξεσηκώσουμε απεργιακά τα νοσοκομεία. 
Τα λουκέτα και οι απολύσεις δεν θα περάσουν.

No comments: