6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Wednesday, June 8, 2011

Πρόγραμμα κινητοποιήσεων


1. Στάση Εργασίας Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 10.00 και συγκέντρωση στις 11.00 έξω από το υπουργείο υγείας φορώντας άσπρες μπλούζες.
2. Την Πέμπτη ξεκινάμε στις 08.00 το πρωί με συνελεύσεις στους χώρους δουλειάς, ενημέρωση των συναδέλφων όλων των τμημάτων και των κλινικών , καθώς και των ασθενών και των συνοδών τους , με συζήτηση και ενημερωτικά φυλλάδια.
3. Στις 10.00 το πρωί της Πέμπτης συμμετέχουμε στην στάση Εργασίας που έχει προκηρύξει η ΠΟΕΔΗΝ , και στις 11.00 το πρωί συγκεντρωνόμαστε ξανά έξω απ ό το υπουργείο Υγείας με άσπρες μπλούζες.
4. Την Παρασκευή στις 10 Ιουνίου κατεβαίνουμε σε 24ωρη πανελλαδική απεργία και στις 11.00 το πρωί πάλι συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας. Στην συνέχεια θα γίνει πάλι ανοικτή γενική συνέλευση για την εκτίμηση της κατάστασης.
5. Σε όλη την διάρκεια του αγώνα μας η συντονιστική Επιτροπή των Συλλόγων μας θα είναι σε διαρκή σύσκεψη.
6. Όλοι οι συνάδελφοι παρακαλούνται να παρακολουθούν την ενημέρωση της συντονιστικής επιτροπής από τον δικτυακό τόπο, και να κατεβάζουν τις επίσημες ανακοινώσεις και τα φυλλάδια ενημέρωσης του πολίτη-ασθενή.
7। Με ομόφωνη απόφαση της συντονιστικής επιτροπής αγώνα των συλλόγων μας ,oi συνάδελφοι που εργάζονται στα τμήματα ακτινοθεραπείας παρακαλούνται να εργαστούν κανονικά στα τμήματα τους, χωρίς προσωπικό ασφαλείας συνεχίζοντας της θεραπείες στους καρκινοπαθείς। Οι συνάδελφοι θεωρούμε ότι συμμετέχουν κανονικά στις κινητοποιήσεις και ότι απεργούν κανονικά για εμάς όπως όλοι οι άλλοι॥

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

No comments: