6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Monday, December 21, 2009

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΠ ΟΕΝΓΕ 2009

Επιτυχία της αντικαπιταλιστικής αριστεράς το εκλογικό αποτέλεσμα στην ΕΙΝΑΠ. Χαιρόμαστε για την ήττα όλων αυτών των δυνάμεων, για τους οποίους οι μαχόμενοι γιατροί της βάσης (και εμείς μαζί τους) εξεγείρονταν όλα αυτά τα χρόνια.
Το άθροισμα των 1000 ψήφων ΑΡΣΙ-ΝΥΣΤΕΡΙ δείχνει ότι ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ γιατρούς διάλεξε την αντικαπιταλιστική αριστερά.
Είναι προφανές ότι η ΑΡΣΙ κατάφερε να εκφράσει αυτή την φορά την πλειοψηφία όλου αυτού του κόσμου.
Το ΝΥΣΤΕΡΙ έκανε μια δύσκολη επιλογή με τους όρους που έδωσε αυτή την μάχη (στο παραπέντε αποκλεισμός από το ενωτικό ψηφοδέλτιο την ώρα που ανοιχτά και καθαρά προπαγανδίζαμε και βοηθούσαμε το ενωτικό κατέβασμα).
Ευχαριστούμε όλες τις αγωνίστριες και αγωνιστές γιατρούς που έδωσαν την μάχη και στήριξαν το ψηφοδέλτιο της Πρωτοβουλίας Γένοβα - ΝΥΣΤΕΡΙ και τους καλούμε να οργανωθούν για να δώσουμε αγωνιστική συνέχεια και να μεγαλώσουμε το δίκτυο των αντικαπιταλιστών γιατρών μέσα στα νοσοκομεία. Το ΝΥΣΤΕΡΙ θα κάνει ό,τι μπορεί για να μεταφραστεί αυτή η μεγάλη πλειοψηφία σε ένα δυνατό κίνημα της βάσης των νοσοκομειακών γιατρών. Μπροστά μας έχουμε μεγάλες μάχες για την επιβίωση του ΕΣΥ και την υλοποίηση των αποφάσεων του έκτακτου συνεδρίου χωρίς συμβιβασμούς και τακτικισμούς.
Είναι η ώρα για ένα συνέδριο της ΟΕΝΓΕ, ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ αποφάσεων και σύγκρουσης.

No comments: